Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

WSET1 vin nivå 1- kurs 11 (utsolgt)

WSET1 vinkurs er et fantastisk bra kurs, inngangsporten til vinens verden, førerkortet liksom. Kurset går over 5 timer med avsluttende eksamen (30 spørsmål multiple choice). 

Du vil lære hvordan vin blir laget. Du blir introdusert til 8 forskjellige druesorter og deres stiler. Du vil lære om lagring og servering av vin samt mat og vin i kombinasjon. Du vil få en introduksjon til smaks teknikken SAT (Systematic Approach to Tasting) og smake 8 viner.

I prisen inngår  kurshefte, eksamensavgift, først smaking av 3 viner og deretter 5 viner med litt forskjellig smaksprøver, samt  bobler etter endt eksamen. Kursheftet kan hentes på St13 eller Aftenbladet ved påmelding. Inkludert i prisen er og første episode av Vinterapi samt nedlasting av Vinterapi hefte på norsk.

Dette kurset er for deg som har lyst å forstå vinens språk og du vil lettere kunne navigere i vinbutikken/restauranten neste gang. En kunnskap du tar med deg livet ut og som du vil tenke på neste gang du skjenker deg eller andre et glass vin.

Kursmateriale og eksamen er på engelsk. Undervisning på norsk. Hvis dette er en gave så vennligst oppgi mottakers navn og fødselsdato som deltager og din egen email adresse/tlfnummerfor mottagelse av bekreftelse.  

Påmelding er bindende og billettavgift refunderes ikke, men navn på deltager kan endres opp til 14 dager før kurs start.

Antall deltagere begrenset til 11 personer.

Kursleder denne gang er Christian Balchen som har WSET3.

Velkommen til en super interessant dag!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon