Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Påmelding privat sektor- Kunsten å ta gode valg

KURS og MIDDAG 21.10.2022


Kl. 18.00-20.00 på Radisson Blu Atlantic Hotel Stavanger


«Kunsten å ta gode valg; - et lite skråblikk på antikkens 

gamle menn og gamle sannheter»


Foredragsholder:

Erica Grunnevoll



Kunsten å ta gode valg; - et lite skråblikk på antikkens gamle menn og gamle sannheter

 

De fleste av oss innser at livet langt fra er svart hvitt. Livet består av dilemma og valg. Vi tar alle store valg og små valg. Hva påvirkes vi av og hvordan kan vi ta de beste valgene?

Antikkens filosofer var opptatt av dyder og godhet. Dyd betyr å duge eller være god til. En dugende leder og en dugende medarbeider bidrar til å utvikle seg selv og andre og viser seg tilliten verdig ved gode valg.



OM KURSHOLDER:


Erica Grunnevoll er en ettertraktet foreleser, inspirator, kursleder, fasilitator, prosessleder og coach. Hun har utviklet anerkjente konsepter innenfor kommunikasjon og teamarbeid, endringsledelse, den nødvendige samtale og konflikthåndtering.

Erica er kjent for å få frem dybde og kløkt på en hverdagslig og jordnær måte. Erica skaper gjenkjennelse, hun levendegjør. Erica bringer, så vel gammel som ung, medarbeider som leder, praktiker som teoretiker, inn i det levende liv. Det gjør hun på sin enkle måte ved hjelp av lun humor og dyp refleksjon. Hun har embetseksamen i teologi (Cand. Theol) fra Universitet i Oslo og arbeidet i flere år som prest i den norske kirke. Hun var verdens første kvinnelige prest i FN-styrkene og har erfaring som prest fra fengsel, forsvaret, FN-styrkene og oljeplattformer. I flere år har hun vært tilknyttet Universitetet i Agder som timelærer og sensor. Hun har videreutdanning innenfor kommunikasjon, coaching og samtaleterapi. Erica er partner i CoachTeam – House of Leadership.

 

MÅLGRUPPE

Hele tannhelseteamet


MIDDAG

Inkludert i pris. Deltakere velger selv drikke og gjør opp dette med hotellet.

 

PÅMELDING

Påmelding skjer via deltager.no. Der vil man finne kurset under Rogaland tannlegeforening. Det vil ikke være mulig med påmelding etter påmeldingsfristen. Avmelding vil bli belastet med et overføringsgebyr. Avmelding etter påmeldingsfrist refunderes ikke. Det er heller ikke mulig å få delta på kurset ved uanmeldt oppmøte «i døren» på kursdag.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon