37 øvelser for bodhisattvaer - med Lama ChangchubLærer på kurset er Lama Changchub.  Lama Changchub kom til Norge i 1992. Han gjorde 3-års retreat (lamautdannelsen) i perioden 1988-91 under sin rotlama Kalu Rinpoche. Siden Lama Talos død i 1994 har han vært hovedlama i KTLBS. Gjennom alle disse år har han med stor hengivenhet undervist og veiledet oss i buddhisme. Han underviser på engelsk. 

37 øvelser for bodhisattvaer"37 øvelser for bodhisattvaer" er en helt sentral tekst innen mahayana-buddhismen. Den beskriver hvordan bodhisattvaer og vi som aspirerer til å bli bodhisattvaer, kan trene sinnet (lojong).

Teksten er skrevet av Gyalsé Tokmé Zangpo, som var en munk i sakya-tradisjonen. Gjennom 37 vers gir han instruksjoner i hvordan vi kan trene sinnet for å bli en bodhisattva. Teksten er mye brukt i tibetansk buddhisme og kjente lærere i alle tradisjoner har skrevet kommenterer til den.

Undervisningen er på engelsk.If you manage to tune your way of acting to the 37 Practices of Bodhisattvas and never deviate from it, that will bring great benefit to you personally and to all sentient beings.

His Eminence Garchen Rinpoche
  
Tid: Lø-sø 22.–23. april kl. 11-17 
Sted: Karma Tashi Ling buddhistsenter
Lærer: Lama Changchub
Ordinær pris: Kurshelg inkl. lunsj 1500 kr
20 % rabatt: Kurshelg inkl. lunsj 1200 kr - for trygdede, arbeidsledige og studenter som har betalt medlemskontingent i 2023. 
(Husk å ta med studiebevis o.l. dersom du bestiller rabattert billett)

50 % rabatt: Kurshelg inkl. lunsj 750 kr for ungdom under 18 år og ordinerte i rober.

Gullkortholdere: kr. 0. (Ta med gullkort) 

 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon