Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Introjakt Elg Saltdal 2.

Bli med på introjakt på elg i jaktfelt Junkerdal Nord i Saltdal 06.10.22-09.10.22.

Norges Jeger- og Fiskerforbund Nordland arrangerer sammen med Statskog introjakt på elg i Nordland. Under introjakt på elg får du en innføring i det du trenger for å bli elgjeger. Kurset vektlegger praktisk jakt, med fokus på sikkerhet og samspill i jaktlag.


Introjaktene er rettet mot kvinner, ungdom og nybegynnere. Maks antall deltakere er fire på hvert kurs. Det er "først til mølla prinsippet" som gjelder. Det blir teori på torsdagskvelden og praktisk jakt fredag, lørdag og søndag.

Under kurset vil du få et innblikk i elgforvaltning, human jakt, sikkerhet under jakt, tekniske hjelpemidler, kartforståelse, hund og masse masse mer!

For å delta på kurset må deltakerne vise betalt jegeravgift og godkjent oppskyting med det våpenet de har med for jakta. Kopi av gyldig jegeravgiftskort og godkjent oppskyting må være sendt til NJFF Nordland senest. 10. september 2022.

Overnatting skjer på hytte, og deltakerne må ha med sovepose og tørrmat. Komplett pakkeliste vedlegges infoskjema nærmere oppstart.


Øvrige opplysninger: 
Første kursdag starter kl. 18.00. Og vi avslutter etter endt jakt/slakting søndag. Oppmøtested sendes ut i infoskjema nærmere oppstart.


Deltakeravgift kr 1.250,- for medlemmer i NJFF, som inkluderer felles middag fredag og lørdag. Ikke-medlemmer kr 2500,-.
Oppgi ved påmelding om du er interessert i å kjøpe elgkjøtt til Statskogs satser.

Spørsmål og dokumentasjon rettes til Friluftsveileder NJFF- Nordland, Jens Egil Pedersen på tlf. 993 31 754 , eller på e-post til [email protected].

Nøl ikke med å ta kontakt!

 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon