Utne Elektro Jentecup Sarpsborg

Sarpsborg FK inviterer til jenteturnering i aldersklassen J-14/15. Dette er en perfekt forberedelse til høstsesongen. Det spilles på 11er baner i nivå 1 og 2. Det legges opp til sluttspill i begge nivåene. Kampene spilles i 2x20 minutter i innledende runder, og 2x15 minutter i sluttspill. Alle lag er sikret minst 3 kamper. Premier til finalelagene på begge nivåer. Alle lag som ikke kommer videre til sluttspillet, er automatisk med i en straffesparkkonkurranse (etter vanlige regler for straffesparkkonkurranse). Premie til vinnerlaget også her. 

Lagene kan samtidig med påmelding bestille lunsjpakker til spillere og ledere. Denne koster 60,- og består av rundstykke med ost, sjokolademelk, banan, eple og muslibar. Antall lunsjpakker registreres i eget felt ved påmelding og betales samlet av hver klubb til kontonummer 1020.32.38199.

Alle deltakere får t-skjorter.

Det vi bli en times pause midt på dagen hvor det vil bli to ulike foredrag. Et foredrag for spillere, som holdes av tidligere toppserie- og aldersbestemt landslagsspiller, og nå ansvarlig for jenteakademiet i Sarpsborg 08 Veronica Fredriksen Ribe. For trenere og ledere vil det også bli et foredrag, mer informasjon om dette kommer nærmere.

Vi ser frem til en flott fotballsøndag i Sarpsborg, med jentene i fokus.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon