Trygg på vannet 2022


Vi fortsetter suksessen fra i fjor og inviterer til Trygg på Vannet 2022!


Kurset er for barn mellom 7-10 år, og kommer i stor grad til å fokusere på nybegynnerkunnskaper i Optimistjolle og på brett, men også på roing, padling, bading, knuter, sjøveisregler og annen moro som gjør det tryggere å oppholde seg ved og på vannet. Ved hjelp av dyktige instruktører skal alle barn føle mestring og glede over det å sette sin første jibb, eller det å padle til Vollen for å kjøpe is. For å vise at vannspeilet utenfor Blakstadtangen er trygt, er det kanskje bedre å holde krabberace heller enn å seile i 12 sekundmeter. Poenget med Trygg på vannet er at barna skal få en trygg og solid plattform for å kunne benytte seg av Askers lange kystlinje, og vi kopierer derfor oppskriften som fungerer så bra på Sjøsprøyt om sommeren, til de ukentlige treningene. Det vil bli utarbeidet et treningsopplegg, slik som de tidligere kursene våre, men opplegget vil bli noe mer tilpasset de forskjellige forutsetningene barna har, samt vær og vind. 

Når barna mestrer nybegynnerstadiet tilbyr Asker Seilforening videre kurs på høyere nivåer.

Treningstider vil være tirsdager og torsdager fra 18.00-19:45 med oppstart fra 03. Mai (mer informasjon kommer). Kurset følger skoleåret, og det vil bli et opphold i skolens sommerferie, før oppstart igjen ved skolestart. Mens barna trener har Asker Seilforening flere aktiviteter som de voksne kan ta del i. For å nevne noen tilbyr vi brettseiling for voksne, Seilkurs for voksne, Seile sammen samt kanskje Oslofjordens fineste kiosk. Båt- og brettleie er inkludert i påmeldingsavgiften. Marthe Bjerkåsholmen vil være med i år også etter en super innsats i 2020 og 2021. 

For at barna skal få en best mulig opplevelse er det et krav om at barnet kan svømme 100 meter ved hjelp av flyteplagg. Ellers er det i vår- og høstmånedene anbefalt med en enkel våtdrakt, men det er ikke påkrevd. Redningsvest kan lånes i seilforeningen, men vi anbefaler egen vest.


For mer informasjon, ta gjerne kontakt!

Velkommen til Asker Seilforening!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon