Gavekort kajakk kurs A-fordel

Hvem passer dette kurset for?
Dette kurset passer godt for deg som er helt nybegynner (du trenger ikke Introduksjonskurs for å melde deg på grunnkurs), eller har padlet litt, men ønsker å lære mer. Det blir aktive dager på vannet så ta med godt med mat og drikke. Ta også med ekstra tøy i vanntette poser. Du får en utfyllende invitasjon når det nærmer seg kursstart. 

Etter endt kurs har du gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg er du kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken.

Kurset vil inkludere en tur hvor sikkerhet og gruppedynamikk vil bli belyst. Kurset leder til andre trinn på Norges Padleforbunds Vått-kortstige.

Lørdag (evt ukedag for de kurs som går midt i uken):
Vi tar oss en god drøs om sikkerhet, kajakker, HMS og masse annet før vi går på sjøen. Da vårt "kurs-lokalet" er utendørs, ta med varme klær.
Ta med 

  • Varm drikke
  • Nistepakke
  • Stol til å sitte på i lavvoen
  • Tøyskift, husk sokker
  • VARME KLÆR TIL TEORIDELEN 

Når vi entrer våre kajakker, blir det mye "baksing". Anbefalte klær under tørrdrakten er ull-klær og  tykke sokker. Vi stiller med gode solide tørrdrakter, våtsko, neoprenhetter og hansker for de som syns det blir for kaldt på hodet og på hendene.

Søndag: (evt ukedag for de kurs som går midt i uken)

Vi drar på tur. Å padle på Hafrsfjord kan både være utfordrende og flott. Vi håper selvsagt vi får alle "årstider" med stille vann, men også bølger og vind. Underveis legger vi inn realistiske øvelser. Ta med varm drikke og niste. 

Inkludert i kurset:

  • Gratis leie av kvalitets glassfiber og plast kajakker
  • Gratis leie av tørrdrakt, våtsko, neoprenhette og hansker
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon