Gavekort til Smertefri Fødsel kurs

GI EN GAVE SOM VIRKELIG GJØR EN FORSKJELL!Som noe helt nytt kan du nå gi bort et gavekort til et fødselsforberedende kurs i konseptet Smertefri Fødsel til én du virkelig vil hjelpe til en god fødselsopplevelse. Les gjerne litt mer her:  https://mamastork.no/smertefri-fodsel/


Vi gleder oss til å ønske en ny deltager varmt velkommen og til å kle både hun som skal føde og partneren hennes riktig godt på til den store fødejobben. Vores erfaring er at det virkelig nytter å forberede seg før fødsel. Ikke fordi vi kan vite, hvordan fødselen som sådan kommer til å forløpe, men fordi alle som skal føde kommer til å få rier - og dem kan man lære å håndtere når man øver seg i forkant.

Det er presis det Smertefri Fødsel handler om!


Beste hilsen jordmødrene på Mamastork :)
VIKTIG INFORMASJON: 

Dersom du selv ønsker å gi gavekortet til mottakeren må du skrive deg selv på på registreringsskjemaet. Da vil du motta en e-post med en kode, som mottakeren av gaven skal bruke, når hun melder seg på et kurs.

Hvis du ønsker å få et fint gavekort tilsendt, kan du sende en mail til kurs@mamastork.no med navn og adresse, så sender vi gavekortet til deg :)e. 

Registreringsskjema

Klasse/kategori
 *
E-post adresse
 *
Fornavn
 *
Etternavn
 *
Mobil
Mottakers navn
 *
Mottakers e-post adresse
 *
 *