Invitasjon til forestillingen «Så som i himmelen»

Styret i NFFNF Oslo og Viken ønsker med dette å invitere våre medlemmer med på forestillingen «Så som i himmelen» på Oslo Nye fredag 10.juni 2022 klokken 19.00.

«Så som i himmelen» er historien om den verdensberømte dirigenten som forelsker seg i jenta i den lokale butikken. Det er historien om den store ener som lærer om verdien av fellesskap, og om det store i det lille.

Musikalen hadde urpremiere på Oscarsteatern i Stockholm høsten 2018 og fikk strålende mottagelse fra anmeldere og publikum. Den velkjente klassikeren Gabriellas sang synges av Jannike Kruse i rollen som Gabriella. Hovedrollen Danielspilles av Hans Marius Hoff Mittet og rollen Lena av Heidi Ruud Ellingsen.

De som ønsker det møtes for bespising på Lemongrass klokken 17.00. Meny vil bli sendt ut til de som melder seg på noen uker før arrangementet, så vi får tatt opp bestilling på mat før vi møtes.

Vi vet det er lenge til 10.juni, men for å få billetter må vi bestille nå. For å få best mulig pris er det fint om dere i påmeldingen oppgir om dere har ledsagerbevis og/eller honnørkort. Hvis vi får tak i flere billetter når det nærmer seg vil vKi opplyse om dette på Facebook og på mail.

Det vil være mulighet til å melde seg på bespisning frem til midten av mai.


Egenandel:

Drikke betales av den enkelte. Egenandelen dekker også reiseutgifter. Medlemskontingent for 2022 må være betalt før arrangementet.


Påmelding:

Påmeldingsfrist for forestillingen er 28.11.21

Påmeldingsfrist for bespisning er 20.05.22


For spørsmål kontakt: 

Ellen: Telefon 452 15 009

Katrine: 90019526

Mail: ov@nffnf.no


Vel møtt

Med vennlig hilsen

Styret i NFFNF Oslo og Viken

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon