Helgeland padlesymposium - dagstur til Onøy og Sørvær lørdag

Ca.17 km. Nivå: skjermede og snille farvann, vanligvis ikke mye bølger på sommeren. Må ha våttkort, bør ha padlet noen turer. 

Opplev noen av verdens vakreste reisemål helt uten andre turister, bråk og larm. Bli med på noe av det aller fineste en padletur på Nord- Helgeland kan by på. Vi stiller med lokalkunnskap og padleerfaring slik at vi ivaretar sikkerheten din og sørger for en helt uforglemmelig padle- og turopplevelse. Du stiller med kajakkutstyr, mat og godt humør. Naturen og omgivelsene sørger for at vi alle blir bergtatte fra første padletak.


Turen starter på Onøy fergekai kl.09.15. Det tar litt over en halvtime å kjøre fra Tonnes, så guidene kjører ca. 08.15. Hovedattraksjonen i dag er badestrender i fleng, utsikt til de fleste av helgelandsfjellene og dyreliv på hjemmebane.

Kl.10 padler vi ut fra Onøy, forbi Røssøya nordover mot Sørvær, nyter utsikten ei stund og fyller på med litt snacks. Her kommer du til å få lyst til å bade! Vi padler videre i en nydelig skjærgård bestående av holmer, skjær,turkist vann og sandstrender. Her spiser vi formiddagsmaten og tar oss tid til enda mer bading. Ferga tilbake går kl.19.50 og når vi er tilbake på Tonnes har Hugo tent opp grillen og fyrt opp bålet til kveldskosen. En helt magisk dag bestående av rolig padling, stillhet og vakre omgivelser.

Transport til og fra Stokkvågen samt ferge Stokkvågen-Onøy-Stokkvågen er ikke inkludert i prisen og besørges av den enkelte.

Vi gjør oppmerksomme på at alle påmeldinger er bindende, men at avlyste kurs og turer fra vår side selvsagt refunderes. Sjekk at du har ei fungerende avbestillingsforsikring for tilfeller der du blir forhindret fra å delta.

Vi gleder oss til å vise frem det aller beste Helgeland har å by på for en kajakkpadler 😀.vel møtt!


The registration deadline has passed or the event is fully booked