Helgeland padlesymposium - oppfriskningskurs teknikk og redning

Oppfriskning av fremdriftstak, støttetak, svingtak, inn og ut av båt, bakoverpadling og redning etc. for deg som har vært på kurs tidligere og glemt mye eller repetert lite. 


Vi anbefaler alle å bruke egen båt og eget utstyr da det er dette du bruker til daglig. 


Nødvendig utstyr: Båt, åre, tørrdrakt+ sko, spruttrekk, vest, hette.

Oppmøte ferdig skiftet på stranda ved campen, Tonnes, fredag 17. juni kl. 17:45.  Vel møtt!


Om selve padlesymposiet: 

Vi har satt sammen et variert program, smittevernrutinene er på plass og vi vil igjen ha fokus på  sikkerhet, godt sjømannskap og PADLING i alle former og fasonger. Vi gjennomfører en hel rekke kurs,turer og workshops, men både av praktiske hensyn og av smittevernhensyn kjører vi i år separat påmelding til hver enkelt aktivitet slik at vi kan både dimensjonere for korrekt antall deltagere på hver aktivitet og gjøre rede for hvem som deltatt i hvilke aktiviteter dersom smittesporing skulle bli nødvendig. Vi håper dere vil finne utvalget både spennende og interessant. Vi gleder oss iallfall stort 🙂!


Overnatting:

Oscarbrygga er like ved vår base denne helgen. Her er det flere overnattingsmuligheter å velge mellom. Du kan se en beskrivelse av alle alternativene på oscarbrygga.no. Der finner du også kontaktinfo og kan bestille overnatting. De fleste velger å ligge i telt på gressplenen like ved stranda. Her har vi tilgang på både toalett og tørkemuligheter.


 

Registreringsskjema