Helgeland padlesymposium - Eskimorullekurs og trening i bruk av grønlandsåre

Rullekurs for deg som ønsker å lære deg din første rulle eller du ruller fint og ønsker å gå videre til nye ruller med eller uten åre. Vi gleder oss skikkelig til å møte nye padlevenner og kose oss sammen med likesinnede. Vi kommer også til å gå gjennom fremdriftstak, svingtak, padling med kanting av båten som svingteknikk og støttetak med grønlandsåre i løpet av de tre timene. 

Selve kurset består av korte teori- og visualiseringsøkter på land og lange økter i vann. Noen pauser i midten blir det helt sikkert også siden det å være under vann eller å stå i vann krever mye energi. Vi jobber til enhver tid i par der den ene sikrer mens den andre øver på rullene sine. Dersom du får til rullene lett, lærer vi deg selvsagt mer kompliserte varianter etter hvert. 


Vi anbefaler alle å bruke egen båt og eget utstyr da det er dette du bruker til daglig, men alle bruker våre rullebåter i deler av økta for å hjelpe dere frem mot riktig teknikk🙂.


Nødvendig utstyr: Båt, åre, tørrdrakt+ sko, spruttrekk eller tuiliq, vest, hette, dykkemaske, hansker, noe varmt å drikke, en sjokoladebit eller noe å pakke i munnen. Årepose er lurt, gjerne to hvis du har. Mangler du noe av utstyret sier du fra på forhånd, så finner vi ei løsning sammen

Oppmøte ferdig skiftet på stranda ved campen kl. 12.00. Vel møtt!


Vi gjør oppmerksomme på at alle påmeldinger er bindende, men at avlyste kurs og turer fra vår side selvsagt refunderes. Sjekk at du har ei fungerende avbestillingsforsikring for tilfeller der du blir forhindret fra å delta.


Om selve padlesymposiet: 

Vi har satt sammen et variert program, smittevernrutinene er på plass og vi vil igjen ha fokus på  sikkerhet, godt sjømannskap og PADLING i alle former og fasonger. Vi gjennomfører en hel rekke kurs,turer og workshops, men både av praktiske hensyn og av smittevernhensyn kjører vi i år separat påmelding til hver enkelt aktivitet slik at vi kan både dimensjonere for korrekt antall deltagere på hver aktivitet og gjøre rede for hvem som deltatt i hvilke aktiviteter dersom smittesporing skulle bli nødvendig. Vi håper dere vil finne utvalget både spennende og interessant. Vi gleder oss iallfall stort 🙂!


Overnatting:

Oscarbrygga er like ved vår base denne helgen. Her er det flere overnattingsmuligheter å velge mellom. Du kan se en beskrivelse av alle alternativene på oscarbrygga.no. Der finner du også kontaktinfo og kan bestille overnatting. De fleste velger å ligge i telt på gressplenen like ved stranda. Her har vi tilgang på både toalett og tørkemuligheter.


 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
 *