Helgeland padlesymposium - Dagstur til Selsøyvik søndag 19. juni

Tur til Selsøyvik under Helgeland Padlesymposium 17.-19. juni 2021


Selsøyvik søndag. 18-20km. 

Nivå: Må tåle bølger. Kan være litt krevende over Melfjorden. 

Avreise fra Tonnes kl. 09.00. Vi padler rundt Tonneshalvøya, krysser over ytterste del av Melfjorden og beveger oss mellom holmer og skjær opp til Selsøyvik og Engøya. Vi spiser formiddagsmat og tar oss en god pause på ei fin strand. Padler deretter via Verholman og Kvitingen på vei tilbake.  Deler av turen er  eksponert for åpen sjø og krever ei viss erfaring med bølger da det er sannsynlig at det skummer på toppene idet vi krysser Melfjorden.


Vi gjør oppmerksomme på at alle påmeldinger er bindende, men at avlyste kurs og turer fra vår side selvsagt refunderes. Sjekk at du har ei fungerende avbestillingsforsikring for tilfeller der du blir forhindret fra å delta.


Om selve padlesymposiet: 

Vi har satt sammen et variert program, smittevernrutinene er på plass og vi vil igjen ha fokus på  sikkerhet, godt sjømannskap og PADLING i alle former og fasonger. Vi gjennomfører en hel rekke kurs, turer og workshops, men både av praktiske hensyn og av smittevernhensyn kjører vi i år separat påmelding til hver enkelt aktivitet slik at vi kan både dimensjonere for korrekt antall deltagere på hver aktivitet og gjøre rede for hvem som deltatt i hvilke aktiviteter dersom smittesporing skulle bli nødvendig. Vi håper dere vil finne utvalget både spennende og interessant. Vi gleder oss iallfall stort 🙂!


Overnatting:

Oscarbrygga er like ved vår base denne helgen. Her er det flere overnattingsmuligheter å velge mellom. Du kan se en beskrivelse av alle alternativene på oscarbrygga.no. Der finner du også kontaktinfo og kan bestille overnatting. De fleste velger å ligge i telt på gressplenen like ved stranda. Her har vi tilgang på både toalett og tørkemuligheter.


 

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
 *