Helgeland padlesymposium - Dagstur indre/ytre Kvarøy lørdag 18. juni

Tur til Kvarøy under Helgeland Padlesymposium 17.-19. juni 2021


Padletur til indre og ytre Kvarøy lørdag 18.juni

Distanse ca.19km. 

Nivå: Relativt enkel. Ei kryssing. 

Avreise fra Tonnes 09.30. Vi krysser over til nordsiden av indre Kvarøy, følger øyene rundt indre og ytre Kvarøy til vestsiden der vi tar en matbit på ei nydelig sandstrand på Grytøya. Etter å ha fulgt veien langs holmer og skjær tilbake til indre Kvarøy, tar vi en badepause på den idylliske sandstranda i Svindalen før vi padler hjemover. Husk badehåndkle! Kryssing av Kvarøyfjorden kan noen ganger by på litt vær, men stort sett foregår turen i skjermede og fine farvann. Vi tar sikte på å være tilbake igjen utpå ettermiddagen rundt kl. 18.00.


Vi gjør oppmerksomme på at alle påmeldinger er bindende, men at avlyste kurs og turer fra vår side selvsagt refunderes. Sjekk at du har ei fungerende avbestillingsforsikring for tilfeller der du blir forhindret fra å delta.


Om selve padlesymposiet: 

Vi har satt sammen et variert program, smittevernrutinene er på plass og vi vil igjen ha fokus på  sikkerhet, godt sjømannskap og PADLING i alle former og fasonger. Vi gjennomfører en hel rekke kurs, turer og workshops, men både av praktiske hensyn og av smittevernhensyn kjører vi i år separat påmelding til hver enkelt aktivitet slik at vi kan både dimensjonere for korrekt antall deltagere på hver aktivitet og gjøre rede for hvem som deltatt i hvilke aktiviteter dersom smittesporing skulle bli nødvendig. Vi håper dere vil finne utvalget både spennende og interessant. Vi gleder oss iallfall stort 🙂!


Overnatting:

Oscarbrygga er like ved vår base denne helgen. Her er det flere overnattingsmuligheter å velge mellom. Du kan se en beskrivelse av alle alternativene på oscarbrygga.no. Der finner du også kontaktinfo og kan bestille overnatting. De fleste velger å ligge i telt på gressplenen like ved stranda. Her har vi tilgang på både toalett og tørkemuligheter.


 

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
 *