Helgeland padlesymposium - Hestmona med topptur søndag 19. juni

Tur til Hestmona under Helgeland Padlesymposium 17.-19. juni 2021


Padle- og topptur til Hestmannen søndag 19.juni

Nivå: middels skjermede forhold, ikke spesielt krevende. Må være i relativt god fysisk form til fjellturen.

Bli med på padle- og fottur til et av de mest ikoniske fjellene på Helgelandskysten. Den sagnomsnuste Hestmannen ruver 571 meter over havflata i ensom majestet og er et betydelig kjennemerke blant sjøfarende. Fra toppen er det en spektakulær utsikt og i klarvær ser vi Vega i sør og Lofotveggen i nord.

Padleturen innebærer kryssing av Kvarøyfjorden, ca 15-18 km padling tur/retur. Vi beregner ca 3-4 timer i land på Hestmona. Ta med rikelig mat og drikke.

Vi gjør oppmerksomme på at alle påmeldinger er bindende, men at avlyste kurs og turer fra vår side selvsagt refunderes. Sjekk at du har ei fungerende avbestillingsforsikring for tilfeller der du blir forhindret fra å delta.

Om selve padlesymposiet: 

Vi har satt sammen et variert program, smittevernrutinene er på plass og vi vil igjen ha fokus på  sikkerhet, godt sjømannskap og PADLING i alle former og fasonger. Vi gjennomfører en hel rekke kurs,turer og workshops, men både av praktiske hensyn og av smittevernhensyn kjører vi i år separat påmelding til hver enkelt aktivitet slik at vi kan både dimensjonere for korrekt antall deltagere på hver aktivitet og gjøre rede for hvem som deltatt i hvilke aktiviteter dersom smittesporing skulle bli nødvendig. Vi håper dere vil finne utvalget både spennende og interessant. Vi gleder oss iallfall stort 🙂!


Overnatting:

Oscarbrygga er like ved vår base denne helgen. Her er det flere overnattingsmuligheter å velge mellom. Du kan se en beskrivelse av alle alternativene på oscarbrygga.no. Der finner du også kontaktinfo og kan bestille overnatting. De fleste velger å ligge i telt på gressplenen like ved stranda. Her har vi tilgang på både toalett og tørkemuligheter.


 

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
 *