Helgeland padlesymposium - dagstur Rødøy fredag 17. juni

Tur til Rødøy under Helgeland Padlesymposium 17.-19. juni 2022


Padletur i Rødøys skjærgård

Nivå: Skjermede forhold, ikke krevende. Må være i normalt god fysisk form.


Turen starter med hurtigbåten fra Tonnes til vakre Rødøya. Her skal vi boltre oss i skjermede forhold blant øyer, holmer og kritthvite strender. Vi legger opp til å padle ca 15-18 km med flere innlagte pauser med ilandstigning.

Vi besøker den populære stranden Silsanden og gjør en stopp på Klokkergården før vi padler i retur for å ta hurtigbåten tilbake til Tonnes. Innlagt lunchpause hvor turleder har med ved. Du tar selv med egen mat.

Tider:
Hurtigbåt fra Tonnes 7.45, ankomst Rødøya 8.10. Møt opp i god tid, så hjelper vi hverandre med kajakkene.
Retur fra Rødøya 19.05, ankomst Tonnes 19.40

Vi må bære kajakkene på/av hurtigbåten. Det anbefales at du har med en kajakktralle for å frakte kajakken fra hurtigbåtkaia til egnet sted for sjøsetting.

Billett for deg og kajakken kjøper du selv på forhånd via www.reisnordland.no
Kun 6 plasser på denne turen.

Vi gjør oppmerksomme på at alle påmeldinger er bindende, men at avlyste kurs og turer fra vår side selvsagt refunderes. Sjekk at du har ei fungerende avbestillingsforsikring for tilfeller der du blir forhindret fra å delta.


Om selve padlesymposiet: 

Vi har satt sammen et variert program, smittevernrutinene er på plass og vi vil igjen ha fokus på  sikkerhet, godt sjømannskap og PADLING i alle former og fasonger. Vi gjennomfører en hel rekke kurs,turer og workshops, men både av praktiske hensyn og av smittevernhensyn kjører vi i år separat påmelding til hver enkelt aktivitet slik at vi kan både dimensjonere for korrekt antall deltagere på hver aktivitet og gjøre rede for hvem som deltatt i hvilke aktiviteter dersom smittesporing skulle bli nødvendig. Vi håper dere vil finne utvalget både spennende og interessant. Vi gleder oss iallfall stort 🙂!


Overnatting:

Oscarbrygga er like ved vår base denne helgen. Her er det flere overnattingsmuligheter å velge mellom. Du kan se en beskrivelse av alle alternativene på oscarbrygga.no. Der finner du også kontaktinfo og kan bestille overnatting. De fleste velger å ligge i telt på gressplenen like ved stranda. Her har vi tilgang på både toalett og tørkemuligheter.


 

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
 *