Nordnorsk Fotballkonferanse 2022

5. utgave av Nordnorsk Fotballkonferanse 12. og 13. mars 2022 i Harstad

Det er er en stor glede for Harstad Idrettslag og partner Hålogaland Fotballkrets, å invitere til den femte Nordnorsk Fotballkonferansen i Harstad!

I Nordic Hall, Scandic Harstad, lørdag 12. mars og i Hålogalandshallen søndag 13. mars, kan du som på en eller annen måte er involvert i barn, ungdom eller seniorfotball, få faglig påfyll og bli inspirert av svært dyktige foredragsholdere

I år byr vi på spennende innlegg fra Alf Inge Berntsen, som fikk fram spillere som Erling Braut Haaland, som ikke bare jobber med å utvikle fotballspillere, men også mennesker. Hans tema er flest mulig, best mulig, lengst mulig. Vi får høre Ørjan Berg og Stig Johansen fra Bodø Glimt foredra om aktivitet og trening barn 6-12 år,  Christer Bama fra RBK, foredrar om Spillerutvikling og  prestasjonsutvikling, Vidar Jonsen (NFF, tidligere trener i Alta IF) prater om 'stolthet lengst nord - Alta IF sine konkurransefortrinn', Dan Eggen 'Agentens perspektiv, hva angår det deg som trener?' og Tom Høgli  skal foredra om prosessen i klubben og hos han selv da han møtte Christian Rinaldo. Hans tema har fått tittelen Hit, men ikke lenger. Flere foredragsholdere jobbes det med og offentliggjøres når endelig avklart. Og det blir bankett om kvelden med god mat, litt underholdning og godt selskap med gode kollegaer i fotballen.

Søndag blir det praksisøkter i Hålogalandshallen. Noen av foredragsholdere viser hvordan tema kan gjennomføres i praksis.

Konferansen som er godkjent som etterutdanning (10 poeng) for UEFA B lisens, er en kick-off som markerer starten på ny sesong, og er blitt en viktig arena for fotballfamilien i nord. Både som faglig påfyll, som inspirasjon og for å bygge nye bekjentskap og nye nettverk.

Er du trener, lagleder, spiller, leder, forelder eller bare veldig interessert i fotball og ledelse, JA - da er Nordnorsk Fotballkonferanse midt i blinken for deg!

Konferansen vil ha temaer som berører alt fra de yngste i fotballfamilien, via ungdomsutfordringer og seniorfotball. Det blir en rekke foredrag lørdag og praksisøkter søndag. Lørdag kveld blir det bankett.

Rom booker du på Scandic Harstad og der bestiller du med kode; Block ID:47776462.  enkeltrom koster kr 850,- og dobbeltrom kr 990,-. www.scandichotels.no/hotell/norge/harstad/scandic-harstad


Vi håper du kan melde deg på så raskt som mulig. For de som måtte velge faktura som betalingsmiddel er betalingsfristen 4.mars 2022.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon