WSET1 vin nivå 1- kurs 10 (utsolgt)

WSET1 er inngangsporten til vinens verden, førerkortet liksom. Kurset går over 5 timer med avsluttende eksamen (30 spørsmål multiple choice). 

Her vil du lære om forskjellige vinstiler gjennom lukt og smaking, hvordan vin blir laget, druesorter, lagring og servering av vin og mat og vin kombinasjoner. Du vil få en introduksjon til smaks teknikken SAT (Systematic Approach to Tasting).

I prisen inngår det WSET1 kurshefte, eksamensavgift, først smaking av 3 viner og deretter 5 viner med litt forskjellige smaksprøver, samt  bobler etter endt eksamen. Kursheftet kan hentes på St13 ved påmelding. Inkludert i prisen er første episode av Vinterapi samt nedlasting av Vinterapi hefte på norsk.

Dette kurset er for deg som har lyst å forstå vinens språk og du vil lettere kunne navigere i vinbutikken/restauranten neste gang. En kunnskap du tar med deg livet ut og som du vil tenke på neste gang du skjenker deg eller andre et glass vin.

Kursmateriale og eksamen er på engelsk. Undervisning på norsk.  Hvis dette er en gave vennligst oppgi mottakers navn og fødsledato som deltager og din egen email adresse/tlfnummer.  

Påmelding er bindende og billettavgift refunderes ikke, men navn på deltager kan endres opp til 14 dager før kurs start.

Antall deltagere begrenset til 10 personer.

Kursleder er Jarle Madsen.

Velkommen til en super interessant dag!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon