Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Smertefri Fødsel - Bootcamp for par - FYSISK OPPMØTE

                            SMERTEFRI FØDSEL - Bootcamp for par.

Klokkeslett:  09:00 - 15:00





BOOTCAMP FOR PAR - FYSISK OPPMØTE.


En BOOTCAMP FOR PAR i Smertefri Fødsel passer for dere som sammen og  trinn for trinn vil trene dere opp til en aktiv fødsel, hvor deres eget konsentrerte fødselsarbeid er i fokus i stedet for smerte og panikk. Dere får den mest effektive panikk- og smertehåndteringen, nøye utviklet etter den nyeste viten om smerteforskning.

Dere kommer utelukkende til å få handlingsfokuserte og håndgripelige fødeteknikker i tillegg til en unik viten, dere ikke kan lese dere til i bøkene eller oppnå innsikt i noe annet sted.

Resultatet er, at dere kan oppnå en fødsel, hvor du som føder er med til å styre kroppen din i stedet for at den styrer deg — og du som partner presis vet  hvordan du stepper opp, når hun er halvveis i fødselsarbeidet og ikke er så pratsom lenger.

Dagen er til dere, som vil bruke én intensiv dag på sammen til å forberede dere på å gjennomgå fødselen som et samarbeidende team. 

Fokus er på dere: Du, som skal føde med en bevisst reaksjon på kroppen din i forløpet. Og du, som skal understøtte henne som en aktiv samarbeidspartner — dere lærer hvordan dere kobler dette arbeid optimalt ved å fokusere på det, vi har testet i årevis  i Danmark og vet fungerer. Oppdag som fødselspartner hvordan effektive, rasjonelle og praktiske teknikker gjør, at hun styrer smertesignalet, mens du understøtter hennes innøvde teknikker og dermed blir en aktiv medspiller i stedet for å være hengitt til følelsen av maktesløshet.

Forvent en uhøytidelig, direkte, seriøs stemning og tilgang på dagen, hvor det vektlegges, hva dere selv stiller opp, som fødselen går fremover. Dere vil gå fra dagen oppløftet til å gå igang med fødselen, når riene melder seg og i tillegg ha et uvurderlig fundament av viten om påvirkning av kropp, hjerne og nervesystem, som dere selv bruker aktivt i fødselen.

Vi anbefaler at du har minimum 3-4 uker til termin etter kursdagen. Har du kortere tid så ta endelig kontakt med oss så vi kan hjelpe deg med en individuell tilpasset løsning!  

PRISEN ER PR PAR.

Inkludert i priser er følgende: Oppmøte for to på selve kursdagen, lunsj på "Café No18", tilgang til et stort digitalt materiale, herunder lydfiler, instruksjonsvideoer, e-bok og  to filmer. I tillegg individuell rådgivning frem til termin, etterfødselscafè og  selvsagt masser av god sjokolade på kursdagen :-) 




Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon