WSET2 Vin Jan-feb 22 (utsolgt)

Jarles vinskole har status som APP (Approved Programme Provider) for Wines and Spirit Education Trust (WSET) i London. Dette er en verdensomfattende vinutdannelse med APP i 70 forskjellige land verden over. 

Det andre kursnivået (WSET2 vin) er en dyp introduksjon til vinens verden og språk med avsluttende eksamen og diplom.

Kurset gir deltagerne en introduksjon til de viktigste vinområdene, druesorter, vinifikasjonsmetoder og vinstiler. I tillegg får deltakerne en innføring i hvordan mat og vin kan best kombineres, sammen med prøvesmaking av rundt ca 50 ulike viner. Vinsmaking er en viktig del av kurset og hver deltaker vil lære å smake og analysere vin på en profesjonell måte.

WSET2 avsluttes med en eksamen på 50 spørsmål hvor det gjelder å plukke det rette svaret. Eksamen godkjennes av WSET i London, og det kreves 55% korrekte svar for å bestå og få diplom.

Kurset passer både for nybegynnere og for folk som jobber med vin eller er interessert i vin. Å bestå eksamen krever en viss dedikasjon og interesse for emnet, så kursdeltakerne bør regne med å bruke rundt 15 - 20 timer til selvstudium.

Dette  kurset  vil gå mandager 10, 17, 24 og 31 januar og  7 februar  med  eksamen 14 februar. Alle dager fra kl 18-22. 

Jarles Vinskole gjør undervisningsmaterialet tilgjengelig ved betaling av kursavgift. Kursmateriale og eksamen foreligger på engelsk, men undervisningen foregår på norsk. 

Påmelding er bindende og må skje innen 9 januar. Påmeldingsgebyret på 1000 kr vil bli trukket fra på den endelige regningen som må betales før kurset begynner. Pris per deltaker er  9600 kroner inkludert vin, materialer, eksamensavgift og diplom. Ved påmelding vil du også få tilgang til alle Vinterapi episodene online.

Hvert kurs har en øvre grense på 10 deltakere og forutsetter et minimum av 5 deltakere for å gå i gang.

Kurset vil bli avholdt i våre lokaler i St.13, i Stavanger sentrum.

Her er noen kommentarer fra tidligere deltagere:

"Jarle er en meget behagelig lærer."

 Man føler seg aldri dum under Jarle sine kurs. Man lærer mye, uansett hvor mye eller lite vinkunnskap man har i utgangspunktet. Og ingen spørsmål er dumme. "

"Meget fornøyd med WSET2-kurset"

"Tusen takk Jarle for et kjempeinteressant vinkurs. Du er en fantastisk lærer!"


For henvendelser send e-post til jarle@passionforwine.no eller på telefon 91527466

Det er dessverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet