Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Tidlig matglede

Vi vil gi foreldre tillit til at de selv kan lage trygg og sunn babymat. Vi deler våre erfaringer og kunnskap, og gir en kort innføring i råvarer, riktig tilberedning og hygiene. Det viktigste er å få babyen til å bli glad i naturlig sunn mat og naturlig ta del i familiemåltidene.

Rettene lages ved bruk av enkle metoder og kjøkkenredskaper, og med råvarer som er lett tilgjengelige for de fleste. Ta gjerne med deg et par rene glass, så får du noen smaksprøver med deg hjem for de fleste. Ta gjerne med deg et par rene glass, så får du noen smaksprøver med deg hjem.

Det vil være mulig å komme både med og uten barn, og alt legges til rette for at de små skal få smake, sove, stelles og ha det bra under kurset. Kursdeltakerne oppfordres allikevel til å ikke medbringe et skrubbsultent barn da kurset varer i 2,5 time.

Praktisk informasjon: 

Vi har dessverre ikke anledning til å ha biler parkert på Geitmyra matkultursenter, men har plass til å ha trillevogner stående under tak.

Dere finner oss her på kartet. Vi anbefaler buss til Lindern, Fayes gate eller Sagene. Nærmeste parkering er i parkeringshuset på Ullevål sykehus, eller gateparkering lengre opp i Tåsenveien eller sideveiene.

Hvordan jobber Geitmyra med smittevern? 

  • Alle som kommer på kurs må være friske. 

  • Vi holder avstand.

  • Vi vasker hendene.

Geitmyra håndterer strenge regler for smittevern for at alle som kommer til oss skal være trygge. Vi holder oss oppdatert på smittevernråd fra nasjonale og lokale helsemyndigheter. Vi har redusert antall deltagere for at vi skal kunne overholde avstandskrav, og har strenge rutiner for hygiene både før og underveis i kurset. 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon