Sommerskole: Amerikansk fotball v/ Eidsvoll 1814s

Eidsvoll 1814´s har drevet med amerikansk fotball i 25 år, og har lang og god erfaring med utvikling av gode spillere. Vi har 9 NM gull  på Eliteserie nivå, og mange NM-gull også i yngres avdelinger. Vi er alltid godt representert på landslaget.
Bli kjent med oss, bli med på Amerikansk fotballskole på Bøn,  åpent for alle fra 1-10 trinn. Amerikansk fotball passer for alle, høy-lav og liten-stor. Gutter og jenter. Vårt trenerteam tilpasser treningene til de elevene som melder seg på.
Tilbudet er gratis for alle - mat og drikke blir servert hele uken
Trening mandag-fredag fra 10-15. Lørdag blir det flaggfotballkamper og grilling (forutsetter et visst antall påmeldte) Bruk litt av sommerferien til å bli kjent med en morsom sport. Klubbens verdier er: Ærlighet, Trøkk og Fellesskap. Alle får T-skjorte. Eneste krav til utstyr er fotballsko (alt. Joggesko). Velkommen til vår familie 
 

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
Alder
 *
Hjemkommune
 *
Diett / allergier / annen nødvendig informasjon
 *
 *
Ja, jeg samtykker til at Eidsvoll kommune og arrangører i sommerskolen kan bruke foto/video-materiell av deltakeren slik beskrevet i vedlegget.
 *
Ja, jeg samtykker at Eidsvoll kommune kan behandle mine personopplysninger. Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke.