O-fagspadling OS lÝrdag 5 juni. Paleontologi/Geologi

O-fagsmiljøet  i BSI inviterer til tur lørdag 5 juni. På vannet ved Halhjem fergekai kl 1100. Vi padler bort til Røtinga og starter turen der. Med på turen har vi Jan Arndt som er geolog og Sissel Kvernes geolog/paleontolog.

Vi starter og avslutter turen ved Halhjem. Estimert padledistanse 10-15 kilometer. Men, vi har dagen på oss så ikke noe stress 😊

Alle med grunnkurs kan delta. Vi beregner å være på tur hele dagen så ta med mat, drikke og solkrem.  Det går mot sommer så vi tenker at bekledning vurderer den enkelte best selv.

Siden dette er en offisiell klubbtur så kan utstyr lånes etter vanlige regler.

OBS DET ER GRUNNKURS DENNE HELGEN OG DELTAKERE DER HAR PRIORITET VEDR UTSTYR. MER INFO KOMMER VEDR BEHOV FOR LÅN AV UTSTYR.

Alle tar ansvar for egen transport. Vi følger selvsagt Covid-19 forskriften og  gjeldende retningslinjer. Pr nå ser det helt ok ut med tur slik som planlagt. Men, hvis noe uventet skulle skje før det så vil det bli kunngjort på BSI siden på FB og i selve arrangementet.

Påmelding på deltaker.no – se egen link.

Tema for turen er geologi og paleontologi. Vi starter turen med å lete etter koraller av sjøliljer og blekksprut på Røtinga.

https://geo.ngu.no/kart/geologiskarv_mobil/

Ta gjerne en titt  på steder som : Vestrevågen på Røtinga , Langetangen på Strøno, Teistaneste på Skorpo og Hillershavn- fastlendtssiden av broen ut til Strøno. Geolokasjonene er merket med en blå prikk. Når du klikker her kommer info om stedet opp.

Vel møtt på tur !

Hilsen Christin Larsen,  Stine Karlsen, Hilmar Buvik og Steinar Forshei

 

Registreringsskjema