Heia Open 2021 - Abbor'n (100m)

MERK: Hele påmeldingsavgiften tilbakebetales om Heia Open 2021 må avlyses pga covid-19. 

Se også https://www.facebook.com/HeiaOpen/ og https://www.heiaopen.no.

Heia Open er et lavterskel stevne som skal inkludere alle. Det blir god stemning og mye gøy.  Det er en flott introduksjon for svømmere som er nye i sporten. Men er også en glimrende anledning for de litt mer erfarne å komme i gang med konkurransene for sesongen. Dette er et inkluderende stevne til en rimelig pris.

Raceregler og vilkår vil bli tilsendt alle deltagere i forkant av arrangementet. Ved å delta på arrangementet har man da også automatisk akseptert disse. Grunnen til at raceregler og vilkår ennå ikke er lagt ut her er at det trolig vil komme oppdateringer og endringer i pålegg fra myndighetene når det gjelder smittevernsregler som vi må forholde oss til.


Har du havnet feil?

Ville du melde deg på Laka (400m)? Klikk HER!

Ville du melde deg på Gjedda (1500m)? Klikk HER!

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
Klubb
 *
E-postadresse
 *
Gjenta e-post
 *
Pris
 *
Kjønn
 *
Fødselsdato (dd.mm.åååå)
 *
Mobil
 *
Hvis du ikke allerede har en konkurranselisens for svømming gjennom Norges Svømmeforbund må du om du er 13 år eller eldre løse en engangsforsikring for å delta. Er du 12 år eller yngre er ikke dette nødvendig da man er forsikret gjennom den generelle barneidrettsforsikringa. Om du ønsker kan du likevel løse denne engangsforsikringa.
Det vil være påbudt å svømme med en svømmebøye. Om du ikke har egen kan man leie en hos oss.

Våtdrakt
Om du ikke har egen våtdrakt kan man leie en hos oss til kr 100,00. Her er det førstemann til mølla som gjelder, vi har et begrenset antall våtdrakter i hver størrelse. Avhengig av gjeldende smittevernsrelger er det mulig utvalget blir med begrenset en normalt. Det kan også tenkes at det ikke vil være mulig å leie drakt. Innbetalt leie refunderes om man ikke får tilgang til drakta man har reservert.
Jeg ønsker å leie en våtdrakt


Navn på nærmeste pårørende
 *
Mobilnummer til nærmeste pårørende
 *
 *
1. at jeg er over 8 år
2. at jeg er svømmedyktig
3. at jeg er i stand til å svømme 100m
 *