Gravidyoga kurs

Gravidyoga er for deg som ønsker en pause fra hverdagen, der du kan fokusere din oppmerksomhet på pust, bevegelse og baby i magen. Her kan du slippe forventings- og prestasjonspress, og bare være tilstedet og finne ro i kropp og sinn.

Gravidyoga er en skånsom form for yoga, hvor du vil lære fysiske stillinger og bevegelser som er tilpasset din gravide kropp og mage. Du vil lære hvordan fokus på pust og visualisering kan brukes som avspenningsmetode og fokusere på å knytte bånd til babyen i magen. Dette vil styrke deg både fysisk og mentalt, gi økt energi og hjelpe på eventuelle plager under svangerskapet. Disse redskapene kan brukes under hele graviditeten, under fødsel og i tiden etterpå. 

Kurset er i samarbeid med MamaStork, og holdes på det sjarmerende Skagen-loftet, midt i Stavanger sentrum. Det er begrenset plasser og rom for å skape et fellesskap med andre gravide.

Gravidyoga er for alle, uansett tidligere erfaring med yoga. Har du ikke drevet med yoga tidligere, anbefales det at du venter til 2. trimester før du starter. Du kan gå på gravidyoga helt frem til fødselen.

 

Om Camilla

Jeg er utdannet fysioterapeut og jobber fysioterapeut i Sandnes kommune. Jeg har undervist i yoga i over ni år, hvor jeg de seneste år har fordypet med i gravidyoga og etterfødsels yoga og trening.

Jeg har selv praktisert yoga helt frem til fødsel med mine tre barn. Det har vært tre forskjellige graviditeter og fødsler, men felles for alle er at yoga har hjulpet meg å finne både ro og energi gjennom svangerskap og under fødsel. Ikke nøl med å kontakte meg hvis det er noe du lurer på!

Praktisk info: Kurset går over 6 uker, med start med start torsdag 20.mai - 24. juni 2021, fra kl. 18.00-19.30 Pris: 1650 kr.

OBS! Ift. Smittevernsregler, skal alle ha sin egen yogamatte med.


Det med liten skrift: Påmeldning er gjeldene og bindene på man har betalt. Pengene kan ikke refunderes, men du kan selge din plass videre hvis det er venteliste. Blir kurset avlyst, vil man selfølgelig få pengene i retur. Blir kurset avbrutt som følge av en ny nedstenging, vil man få deler av beløpet refundert.

Det er dessverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet