Agder Sommerleir 2021

Sommerleir av ungdom for ungdom

Agder Sommerleir er sommerens høydepunkt for alle ungdommer mellom 13-17 år (2004-2008) som ønsker en hel uke med lavterskel idrettsaktivitet. Sommerleiren vil bli avholdt mellom 25.-30. juli i Evje og Hornnes kommune. Bli med på en uke du sent vil glemme! 

Sommerleiren arrangeres i regi av Otra IL og Aust- og Vest-Agder Friidrettskretser som et idrettstilbud for ungdom i fellesferien. Vi ønsker å tilby alle ungdommer, uavhengig av deres fysiske form eller idrettsbakgrunn, et tilbud som passer alle. Arrangementet vil være preget av friidrett to av fem dager hvor resterende er fylt med sosiale aktiviteter som bading, klatrepark, grilling, sandvolleyball m.m. Friidrettstreningene vil avholdes av kunnskapsrike trenere som tilpasser treningen for alle deltakere. På sommerleiren vil deltakere få en unik mulighet til å stifte bekjentskap på tvers av kjønn og aldersgrupper og forsøke friidrett enten for første eller andre gang. 

Tidspunktet for sommerleiren passer perfekt for de som ser etter et ferietilbud på Sørlandet. 

NB! Dersom vi er nødt til å avlyse pga. koronaviruset vil dere få refundert pengene. 


Hvor
Sommerleiren avholdes på Hornnes stadion hvor deltakere bor i felles sovesal med kort avstand til treningsfasiliteter og nærområdet for annen aktivitet. Idrettsområdet er lokalisert ved Setesdal Videregående skole og litt over 5 mil nordover fra Kristiansand sentrum. Fra Kristiansand må en beregne ca. 1 time kjøring i bil fra Kristiansand sentrum. 

Transport
Det blir satt opp buss 25. juli for de som ønsker fellestransport. Bussen kjører fra Kristiansand Rutebilstasjon til Evje og Hornnes søndag kl. 14.00, og tilbake fra Evje og Hornnes til Kristiansand Rutebilstasjon kl. 13.00. Transportkostnader inngår i påmeldingsprisen og er et tilbud for de som ikke har bil tilgjengelig og for å spare foresatte for kjøretid. For tilreisende utenfor Agder Fylkeskommune er det mulig å ta tog til Kristiansand togstasjon og gå 100 m til bussholdeplassen ved Kristiansand Rutebilstasjon. Hvis dette er tilfellet ønsker vi informasjon om dette på forhånd.
Dersom deltakere ønsker å reise opp til Evje og Hornnes på egenhånd bes det om å oppgi dette i påmeldingen. 

Mat
Det vil bli servert frokost, lunsj, middag og kveldsmat hver dag. Dersom du har noen allergier eller av andre grunner ikke spiser visse typer mat, er det viktig at du opplyser oss om dette ved påmelding.

Klubb

Det er ønskelig at idrettsklubben oppgis for å få kontekstuell informasjon om hver enkelt deltaker og tilpasse aktivitetene etter hvem som kjenner hvem. Hvis du ikke tilhører en idrettsklubb per 2021 kan du skrive "tilhører ingen idrettsklubb" under variabelen "klubb". Vi ønsker å tilby en rekrutteringsarena hvor ungdommer får mulighet til å forsøke friidrett for første gang, og samtidig skape en arena for aktive utøvere som er deltakende i en friidrettsklubb per 2021. Etter endt sommerleir er ett av målene at deltakerne får en god opplevelse og ønsker å oppsøke en friidrettsklubb i nærmiljøet. 

Paraidrett

Vi oppfordrer alle ungdommer, uavhengig av fysisk bakgrunn, om å bli med på sommertilbudet. Dette gjelder og ungdommer med en funksjonsnedsettelse. Idrett er for alle og det samme er Agder Sommerleir. Vi tilrettelegger etter hvert enkelt individ i form av overnatting, reise og aktivitet. Vennligst ta kontakt hvis du har noen spørsmål. Vi vil ha med deg!


Hvis det er noen spørsmål er det bare å ta kontakt. 

Velkommen til Agders Sommerleir.


Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Gjenta e-post
 *
Mobil
 *
Klasse/kategori
 *
Det gis kun søskenrabatt for søsken nr.2, nr. 3 osv. Hopp over dette spørsmålet hvis du melder på én enkeltutøver.
Søskenrabatt
Hvis du ikke tilhører en idrettsklubb anno 2021 kan du skrive "-".
Idrettsklubb
 *
Foresatt fornavn
 *
Foresatt mobil
 *
Alle deltakere må velge én løp-, hopp- og kastøvelse. Er ikke mulig å velge f.eks. kule tre ganger.
Friidrettstrening 1.prioritert
 *
Alle deltakere må velge én løpsøvelse, én hoppøvelse og én kastøvelse. Er ikke mulig å velge f.eks. kule tre ganger.
Friidrettstrening 2.prioritert
 *
Alle deltakere må velge én løpsøvelse, én hoppøvelse og én kastøvelse. Er ikke mulig å velge f.eks. kule tre ganger.
Friidrettstrening 3.prioritert
 *
Allergier/hensyn
"Sommerleirbussen" er et frivillig tilbud og inngår i påmeldingsprisen. Avreise 25.juli fra Kristiansand Rutebilstasjon. Velg "på egenhånd" hvis den påmeldte ordner egen transport.
Transport til leiren
 *
"Sommerleirbussen" er et frivillig tilbud og inngår i påmeldingsprisen; avreise 30.juli. Deltakere som reiser på egenhånd bes om å velge dette alternativet.
Transport fra leiren
 *
Er unisex størrelser.
T-skjorte størrelse
 *
Jeg aksepterer at bilder som tas av mitt barn under sommerleir kan brukes av Vest- og Aust-Agder Friidrettskrets til å synliggjøre aktivitetstilbud for barn og ungdom. Navn skal ikke knyttes til bilde.
Samtykke
 *
Kampanjekode
 
 *