Se på DEG

I den hyggelige bakgården på Miljøgården i Kragerø blir det stemning med show for hele familien med Thoris Supergutt, barna får en pizza slice inkludert i billetten!


Beskrivelse:

I Thoris Supergutt sitt nye show ”Se på deg” inviterer han barna og hele familien til å bli med i leken. Gjennom sang, dans, morsomme stunts og historie ønsker han at hver en gjest skal bli gladere og få nye positive opplevelser.


”Se på deg” inneholder nye sanger og sketsjer. Tull og tøys er som alltid viktige faktorer i Thoris sine show.

Samtidig minner han oss om de ekte og nære tingene. At vi skal ta godt vare på hverandre og gjøre gode gjerninger.

Å være et godt medmenneske og en god venn, kan utgjøre en stor forskjell for mange, mener Thoris Supergutt.

Thoris vil at venner og publikum skal bli gladere av showet sitt, og som han selv sier: ”Glade mennesker gjør glade ting, både for andre og mot seg selv”.


Velkommen til et inkluderende show og konsert som oser av positiv energi og glede. Et show som ønsker å få alle til å skinne.


Hvem er Thoris Supergutt:

Thoris Supergutt har underholdt siden 2006, og har opptrådt for over 350 000 barn og voksne. Thoris Supergutt har bl.a. hatt show og ledet VG Sommershow (2012) og P4 Sommershow (2011), samt MomarkenFestivalen (2013), og Sarpsborgfestivalen (2015 og 2016). Han har hatt show i Kristiandsand Dyrepark (2008, 2009, 2011), Bø Sommarland (2006 og 2007), Hunderfosen Familiepark (2015). På Color Fantasy/Magic har han vært med på Romjulsmoro fra 2011-2015. Dessuten var han med på ByLarm (2010). I perioden 2017 til 2020 har Thoris vært på flere besøk til fantastiske Hotell Alexandra i Loen, han har underholdt på Artic Race i Vadsø og han har hatt show på flere store musikkfestivaler som Granittrock, Rjukan Rockefestival og Raumarock m.m. Thoris Supergutt har gitt ut flere CD’er med sine egne låter, noe som bla førte til plateutgivelsen ”Vil bli stor” på Universal Music. Han har også laget sanger på oppdrag for andre som bla Piccolosangen for Quality Hotel, og i 2020 kom reflekssangen «Du skinner» som bla Trygg Trafikk har benyttet seg av og «En sykkeltur» laget på oppdrag for Sarpsborg kommune.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon