Coop-cuprenn nr. 3 - Fristil

Velkommen til Coop-cuprenn nr. 3 med tidtaking.

Innstranda IL arrangerer Coop-cuprenn med tidtaking på Bestemorenga for alle skiinteresserte fra 8 års-klassen (alle født i 2013) og opp til seniorklassen.

Ved påmelding må det velges rett klasse. 8 års-klassen er for de som er født i 2013, 9 årsklassen 2012, 10 års-klassen 2011 osv. Det vil si at om løperen er 7 år når løpet går, men fyller 8 år i 2021 så skal løperen påmeldes i 8 års-klassen.

Pris for påmelding er kr 100,- pr deltager. Søskenmoderasjon på k 50,- på søsken nr.2 osv. Søskenmoderasjon gjelder også mellom Telenorkarusell og Cuprenn. Husk å hake av for søsken og oppgi navn på søsken som betaler full pris. Det er satt et tak på antall deltagere i år på 100 deltagere pr renn. Hver utøver kan kun ha med seg en pårørende. Det er dessverre ikke mulig for søsken som som har deltatt på Telenorkarusellen å oppholde seg på arena under Cuprenn, da dette innebærer at vi overstiger max. antall personer som er tillatt på et utendørsarrangement som er 200 personer. 

OBS! Pga nye restriksjoner ifm smittevern, er det kun åpnet for å arrangere renn for løpere fra samme kommune for løpere under 20 år. Det betyr at vi på cuprennene på tid dessverre ikke ha med oss løpere fra andre klubber enn de som hører hjemme i Bodø kommune.

Det er også søskenmoderasjon mellom Telenorkarusell og Coop-cuprenn. Startnumrene hentes på Bestemorstua.

Det arrangeres Telenorkarusell i forkant av Cuprenn. Dette er et separat arrangement med max antall personer på 200. Deltagere og pårørende til Cuprenn må derfor ikke oppholde seg på selve rennområdet før dette arrangementet er tømt for deltagere.  Det blir avmerket hvor man kan varme opp og smøre ski.

Det et er ikke mulig med etteranmeldelse.

Påmeldingsfristen er: Dagen før renndagen innen kl.19:00.

Premieutdeling til alle som har deltatt på renn i etter siste renn.

På grunn av smittevernregler er det dessverre ikke mulighet til å arrangere kafedrift.

Vi oppfordrer alle til å følge gjeldende smittevernregler. Hold avstand og ha god håndhygiene. 

Vi ønsker små og store velkommen til en morsom ettermiddag med mye skiglede:-)


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon