PRS Muldsvor. Nordvest Langholdsklubb

PRS Muldsvor 13 Februar


Velkommen til PRS Muldsvor i regi av Nordvest Langholdsklubb. Vi håper at dere holder ut med eventuelle innkjøringsproblemer vi kan få på vår første match som arrangør. 


Match director Robin Berglid kjem til å gå gjennom matchbook og sikkerhetsrutiner når alle har møtt opp ved registrerings teltet. Deltagere vil få utlevert matchbook i registrerings teltet. 

Oppmøte blir ved Horndøla camping. Link: https://goo.gl/maps/EDRr9gzdGe2NLupSA


Fra teltet vil vi gå i puljer på inntil 6 personer fra stage til stage. Vi anbefaler truger da det vil bli litt gåing mellom stagene, men halvparten av stagene er på samme plass. Det skytes på mål fra 100-1030m. Vi forsøker å utnytte barrikadene vi har bygd, samt ønsker vi også å benytte oss av muligheten til skyting fra bevegelig køyretøy. På alle stager er det en fast RO som går gjennom stagen før skyting. 

Dersom nokon trenger å låne PRS puter så har vi til utlån. 


Kaliberbegrensing maks 30 cal. 

Alt utstyr tillatt, men alt utstyr må bæres med. Ved start på stage skal alt utstyr være på kropp, utstyr kan ikkje klargjøres på forhånd. Vi anbefaler at folk måler ut sine egne avstander og er sikre på sine mål som skal skytes før start på stagene. Vi kjem også til å måle ut og skrive ned avstander i matchbook. RO tar gjennomgang på kvar stage. 


Totalt antall stager: 12

Totalt antall skudd: 100

Maks poeng: 100

NB. Dersom det blir endringer på antall stager blir det fortsatt kun 100 skudd totalt. Men vi anbefaler å ha med litt ekstra i bakhand. 


Oppmøte og registrering starter kl 0730. Avmarsj mot første stage 0800.  

Vi serverer en eller annen gryte under stevnet og mineralvann/brus til alle deltakere. Der er også to bålpanner så dersom nokon ønsker å grille egen mat er dette ingen problem. 


All påmelding er bindende, og innbetaling blir ikke refundert med mindre vi får solgt din plass. Dersom du ikkje kan møte må du gi beskjed snarest da vi investerer beløp fortløpende for å klargjøre til matchen.

Vi følger COVID-19 tiltak fortløpende. Dersom det av en eller annen grunn viser seg att matchen ikkje kan gjennomførast på angitt dato, vil alle deltakere få til gode tilsvarende sum på ein seinere konkurranse. 


Vi holder open bane for fri skyting søndag 14 februar. Dei som ønskjer å benytte søndagen også har mulighet til fri bruk av bana uten ekstra kostnad. Dette er for att dei som har lang reiseveg eller dei som aldri har vore her før skal få mest mulig utbytte av helga. 

Nærmaste flyplasser er:  Sandane lufthavn, Ørsta/volda lufthavn eller Ålesund.  

Registreringsskjema