Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Padleturer Trænafestivalen

Træna er, i våre øyne, Europas vakreste padleparadis. Hundrevis av øyer, det mektige storhavet og majestetiske fjell skaper en fantastisk ramme rundt padleopplevelsen. Under festivalen padler vi døgnet rundt med oppsatte morgenturer,formiddagsturer og ettermiddagsturer. Kveldsturer kjører vi på forespørsel, så det er bare å ringe 95254098 hvis dere ønsker en kvelds- eller gruppeturer utenfor oppsatt timeplan. I løpet av fem dager leverer vi et variert program med turer som passer for alle ønsker og behov. I år kjøres alle turer og kurs fra festivaløya Husøya. Sjekk  i prislista hvilke turer og aktiviteter som passer for deg.

Kombiner kajakktur med konsert på Kirkhelleren. Vi padler i skjærgården før vi går i land på Sanna. Her tar vi av tørrdrakt og spaserer til konserten i Kirkhelleren. Retur til Husøya rett etter konserten. Ta med varme klær, mat og drikke.

Nivå: Lett. Ingen forkunnskaper kreves.

  • Yttersiden av Sanna,  varighet ca. 2,5-4,5 timer avhengig av været og om vi velger å gå rundt via sør- eller nordsiden. Hovedruta går forbi Trænstaven og lar deg få oppleve storhavet mellom Norge og Island. En helt rå opplevelse! Her bør du være uredd på vannet siden storhavet ofte byr på bølger, men vi sørger for at alle kommer seg trygt gjennom turen med en fantastisk opplevelse i bagasjen. Turen krever en viss fysisk form.
    Nivå: Moderat. Må ha padlet noe tidligere.
  • Skjærgårdsturene besøker noen av Trænas vakre øyer, varer ca. 2 timer og krever få eller ingen forkunnskaper. Her er tempoet moderat og opplevelsen av vakre omgivelser står i høysetet. Vi velger rute etter vær og vind og ruta kan variere fra tur til tur.
    Nivå: Lett. 
  • Skjærgårdsturer med besøk på SNN Camp hvor vi får servert egg & bacon som brunch, varer ca 3-3,5 time. Vi får også med oss SNNs eksklusive intimkonsert under brunchen.
    Nivå: Lett. Ingen forkunnskaper nødvendige.
  • Minirullekurs er nybegynnerkurs i kajakkrulling for de lekelystne. 1,5 timer i Vågen ved ferjeleiet på Husøya. Vi setter opp kurs på forespørsel, minimum 2 deltagere. Pris: 1000kr. pr. person.
    Nivå: Lett. Ingen forkunnskaper nødvendige.
  • NPF Introkurs er et 3 timers kurs som gir deg en introduksjon til kajakkpadling. Kurset gir våttkort. Vi setter opp kurs på forespørsel i rillegg til det oppsatte kurset, minimum 4 deltagere. Nivå: Nybegynnere Pris: 1500 kr.
  • Utleie av kajakker fra Husøya. Krever våttkort eller padleerfaring. Bookes i stjerneteltet i Vågen ved fergeleiet ut fra tilgjengelighet. Pris: 450kr. for båt, åre, vest og spruttrekk. 400 for tørrdrakt og sko. Halvdagsleie. 

Padleutstyr og tørrdrakt er inkludert i alle turer og kurs. Riktig utstyr på disse turene er viktig for at alle skal kunne føle seg trygge uavhengig av erfaring og forkunnskaper. Gruppene er små og ledes av noen av de aller beste guidene på Helgeland slik at du får en trygg padleopplevelse.

Du sørger selv for mat, drikke, langt undertøy, skiftetøy, solbriller, solkrem og snacks. Godt humør kommer relativt automatisk dersom du har glemt å ta med medbragt.

Påmeldingen er bindende, men du står fritt til å selge plassen din videre eller gi den bort. Ved sykdom eller gode grunner til at en ikke benytter seg av turen, anbefaler vi reiseforsikringer med avbestillingsforsikring slik at du får igjen pengene. Meld fra om eventuelle bytter slik at vi til enhver tid har oppdatert kontaktinformasjon på alle våre turdeltagere. Fyll ut egenerklæring og vær kjapp med skiftinga ved oppmøte slik at vi kommer oss av gårde til oppsatt tid.


MERK: Oppmøte for registrering og påkledning i Sparebank 1 - stjerneteltet  ved ferjeleiet på Husøya 30 minutter før turen starter. Dette gjelder alle turer og kurs!


Vi tilbyr også:

  • Rabatt på turer og kurs dersom du har med egen kajakk og padleutstyr. ta kontakt dersom det gjelder deg.

  • Gruppeturer og kurs utenom oppsatte tidspunkter. Vi setter opp turer og rullekurs fortløpende på forespørsel.

  • Kontaktinformasjon Rana Spesialsport:

E-post: Vegard@spesialsport.no
Tel: +47 95254098 (Vegard)

Vi vil ha vår hovedbase på Husøya ved stranda i Vågen (rett ved Hjella)


What to bring for our kayak trips:

Outdoor clothing.

Spare set of clothes.

Wool underwear (long sleeves+ longs)

sun glasses

sunscreen

Snacks

wool socks

Water bottle

We provide drysuits or paddle jackets on all our trips. 


 

Registreringsskjema