Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Helgeland padlesymposium - Grunnkurs Hav

Velkommen til NPF grunnkurs hav. Her lærer du det grunnleggende rundt sikkerhet, teknikk og behandling av kajakkutstyret slik at du kan padle sammen med venner og utforske livet på havet med en god ballast innenfor teknikk og sikkerhet. Kurset varer i 16 timer og gir nødvendig kompetanse for leie av båter hos de fleste utleieaktører internasjonalt samtidig som det gjør deg som nybegynner til en tryggere padler. Dette kurset er en del av Helgeland padlesymposium , en arena der du treffer opptil 100 padlere på alle nivåer i natursjønne omgivelser.

 Dette må du ha med deg hvis du ikke leier det av oss: Båt, åre, tørr- eller våtdrakt+ sko, spruttrekk, vest, hette, hansker.

Denne gang har vi valgt Tonnes som lokalitet for kursingen. Nært sivilisasjonen samtidig som du lærer en hel masse og koser deg i kajakken :-) 

19.juni 09-17 , 20.mai 9- 17 .

Kursavgiften inkluderer kun kursing og utstyrsleie . Vi gjør oppmerksomme på at alle påmeldinger er bindende, men at avlyste kurs og turer fra vår side selvsagt refunderes. Sjekk at du har ei fungerende avbestillingsforsikring for tilfeller der du blir forhindret fra å delta. Mer om kursinnholdet finner du på

http://padling.no/vaattkort-og-sikkerhet/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/grunnkurs-hav/

Praktisk info:

Lørdag blir mest brukt til tekniske øvelser med hovedfokus på mestring og noen musesteg utenfor komfortsonen. Dagen starter med at vi hilser på hverandre,  finner fram padleklær til hver enkelt samt tilpasser utstyret vi skal bruke. Mesteparten av tiden blir brukt på vannet.

Søndag legger vi opp til en padletur hvor vi også baker inn tekniske øvelser. Gleden ved å dra på tur i kajakk blir et viktig fokus denne dagen.
Valg av destinasjon søndag styres av været og dere vil være med på planleggingen av denne turen i løpet av lørdagen.

Se på værmeldingen og tenk gjennom hva som spiller inn når det gjelder vårt valg av destinasjon og oppakning.


Oppmøte: kl 09.00 på stranden ved Tonnes kommunes tekniske avdeling på vei ut mot Oscarbrygga.Vi holder på til ca.16-17 både lørdag og søndag.
 

TA MED TIL KURS
2 sett ullundertøy (overdel og stillongs), fleece- eller ullgenser, 2 par sokker, nistepakke og drikke. Gjerne varm drikke på termos. Ta også med ditt våttkort dersom du tidligere har tatt introduksjonskurset. Håndkle, lue og varme votter kan også være kjekt. Eventuelle kameraer bør være vanntette i kajakk og alt du er virkelig redd for pakkes i vanntett pose. Alle som har med egen tørrdrakt og eget utstyr må selvsagt huske dette også. Disse må også huske hansker og hette. Vi skal uti vannet allerede den første dagen, så her er det bare å glede seg.

Møt opp uthvilt, mett og varm. Gi gjerne beskjed til kursleder hvis det er noe som kan virke inn på formen din disse dagene. Vi ønsker å legge til rette for at du får en best mulig opplevelse gjennom kursdagene.

Vi gleder oss. Vel møtt!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon