Eskimorullekurs for nybegynnere og viderekomne Helgeland padlefestival

Rullekurs for deg som ønsker å lære deg din første rulle eller du ruller fint og ønsker å gå videre til nye ruller med eller uten åre. Denne gangen legger vi kurset til Helgeland Padlefestival og Tømmervika Opplevelsessenter. Vi gleder oss skikkelig til å møte nye padlevenner og kose oss sammen med likesinnede. 

Selve kurset består av korte teori- og visualiseringsøkter på land og tre økter à 1time i vann. Noen pauser i midten blir det helt sikkert også siden det å være under vann eller å stå i vann krever mye energi. Vi jobber til enhver tid i par der den ene sikrer mens den andre øver på rullene sine. Dersom du får til rullene lett, lærer vi deg selvsagt mer kompliserte varianter etter hvert. 


Vi anbefaler alle å bruke egen båt og eget utstyr da det er dette du bruker til daglig, men alle bruker våre rullebåter i deler av økta for å hjelpe dere frem mot riktig teknikk. Har du ikke egen båt bruker du en av våre hele økta 🙂.


Vi gjør oppmerksomme på at alle påmeldinger er bindende, men at avlyste kurs og turer fra vår side selvsagt refunderes. Sjekk at du har ei fungerende avbestillingsforsikring for tilfeller der du blir forhindret fra å delta.

Nødvendig utstyr: Båt, åre, tørrdrakt+ sko, spruttrekk eller tuiliq, vest, hette, dykkemaske, hansker, noe varmt å drikke, en sjokoladebit eller noe å pakke i munnen. Årepose er lurt, gjerne to hvis du har. Mangler du noe av utstyret sier du fra på forhånd, så finner vi ei løsning sammen

Oppmøte ferdig skiftet ved stranda i Tømmervika kl. 15. Vel møtt 😃😃😃!
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon