NPF teknikkurs padling under Helgeland Padlefestival

Velkommen til NPF teknikkurs hav. Her lærer du litt mer om sikkerhet, teknikk og behandling av kajakkutstyret slik at du kan padle sammen med venner og utforske livet på havet med en god ballast innenfor teknikk og sikkerhet. Kurset varer i 16 timer og gir nødvendig kompetanse for å bevege seg på havet også når det blåser opp, når havtåken siger inn eller når du plutselig befinner deg i et ukjent område. Kvalifikasjonskrav: Grunnkurs hav.

Denne gang har vi valgt vakre Offersøy som lokalitet for kurset. Hele Helgeland padlefestival arrangeres i samarbeid med Tømmervika opplevelsessenter og gir deg mulighet til å treffe padlere fra hele Helgeland :-).  Fantastiske muligheter for varierte forhold og samtidig tilgang på fasiliteter som toaletter og drikkevann for bekvemmelighetens skyld. Overnatting fikser du ved å kontakte Offersøy camping på tlf. 483 44 641 

21.august 9-17, 22. august 9-17 .

Kursavgiften inkluderer kun kursing og utstyrsleie der dette er spesifisert. Vi gjør oppmerksomme på at alle påmeldinger er bindende, men at avlyste kurs og turer fra vår side selvsagt refunderes. Sjekk at du har ei fungerende avbestillingsforsikring for tilfeller der du blir forhindret fra å delta. Mer om kursinnholdet finner du på 

http://padling.no/vaattkort-og-sikkerhet/hva-er-vaattkort/de-ulike-kursene-i-npf-vaattkort/havpadling/teknikkurs-hav/

Praktisk info:

Lørdag blir mest brukt til tekniske øvelser. Repetisjon fra grunnkurset, innføring i noen nye teknikker og utprøving av litt tøffere værforhold enn på grunnkurset.

Søndag legger vi opp til teknisk trening med tur som verktøy. Planen er å ta for seg av Tjøttas opplevelser, men her spiller selvsagt vær og vind inn og avgjørelsen ang. lokalisering tas i fellesskap lørdag.

TA MED TIL KURS:

 Båt, åre, tørrdrakt+ sko, spruttrekk, vest, hette, hansker, taueline,  hjelm. Taueline og hjelm kan leies av oss for kr. 100 pr. stk. Meld fra om behov for slikt på forhånd.
2 sett ullundertøy (overdel og stillongs), fleece- eller ullgenser, 2 par sokker, nistepakke og drikke. Gjerne varm drikke på termos. Ta også med ditt våttkort. Håndkle, lue, dykkermaske (til introduksjon til eskimorulle) og varme votter kan også være kjekt. Eventuelle kameraer bør være vanntette i kajakk og alt du er virkelig redd for pakkes i vanntett pose.

Møt opp uthvilt, mett og varm. Gi gjerne beskjed til kursleder hvis det er noe som kan virke inn på formen din disse dagene. Vi ønsker å legge til rette for at du får en best mulig opplevelse gjennom kursdagene.


Vår kursleder på disse kursene er Vegard Olsen. Han er utdannet turleder hav, det nest øverste steget på padleforbundets kompetansestige. Han arbeider også med godkjenning i andre internasjonale forbund og padler, konkurrerer og ruller i hele Norge og i andre europeiske land for til enhver tid å kunne gi deg som deltager en fantastisk opplevelse. Et teknikkurs er ikke noe du gjør med hjertet i halsen og med livet som innsats, men med instruktører i absolutt toppklasse vil du være i stand til å tøye dine egne grenser så langt som du vil og tør. 

Vi gleder oss til å padle med nettopp deg :-)

Vel møtt!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon