Melhus Onstage Påmelding VÅR 2021

Hei, og velkommen til et dansende vårsemester på Melhus Onstage! Vi gleder oss til å riste løs igjen!


OPPSTART MANDAG 18. JANUAR (utsatt oppstart grunnet anbefaling fra regjeringen)!


Første uka kjører vi prøveuke, og du og dine venner kan prøve så mange dansestiler og danseklasser dere orker ved registrering på kun kr.50 via vår vipps #130466. Videre er det førstemann til mølla som gjelder ved påmelding.

Bindende påmelding. For mer info, se hjemmesiden.


NB! VIKTIG LESING!

Ved påmelding til dansekurs på Melhus Onstage for våren 2021 tar vi forbehold om følgende:


  • Vi tar forbehold om at det på kort varsel kan komme endringer i forhold til kursgjennomsøringen mtp Covid-19. Din påmelding er bindende. Ved stenging av danseskolen vil danseklassene bli omgjort til liveundervisning. 
  • Hvis en klasse ikke fyller minimumsantall deltagere vil eleven få tilbud om en alternativ klasse eller få tilbakebetalt kontigenten.
  • Vi tar forbehold om justeringer på timeplanen. Ved vesentlige endringer vil pengene bli refundert om det ikke er ønske om å akseptere disse. Små endringer slik som små forandringer i tider eller forandringer av sal må aksepteres.
  • Danseskolen har per i dag avtale med gitte lærere. Hvis sykdom eller annet skulle oppstå, som gjør at disse likevel ikke kan gjøre jobben, vil vi erstatte disse med tilsvarende kompetente danselærere etter beste evne. Ved kortvarige sykefravær vil vi benytte våre hjelpelærere, som allerede kjenner dansene og best kan holde kontinuiteten i hovedtreners fravær. Skulle en klasse avlyses, vil du få melding senest kl.14 samme dag.  

DANSESHOW

Vi driver med dans fordi det er gøy. Det er takhøyde for at noen elever finner danseshow og opptreden skummelt, eller bare ikke har lyst. Ingen blir tvunget opp på scenen, men vi håper at elevene vil vise frem det de har lært etter danseåret.

PS! Noen danser er lagt opp etter korreografi og mot danseshowene trener vi på opptreden. Hvis noen er bestemt på at de ikke vil være med på show, får eleven den samme undervisningen- samtidig så tar vi hensyn til dette i koreografien. Vær vennlig å si ifra på forhånd og i god tid før danseshow om dette er tilfellet.

SOMMERSHOW ER 23.-25.APRIL!

(Men vi danser ut mai måned)


RABATT 

Husk å registrere rabatt om eleven(e) går 2 danseklasser eller flere. Velg alle klasser du ønsker å gå, deretter trykker du "legg til deltager" og velger riktig rabatt slik at riktig sum trekkes ifra :) Rabatter ikka kan kombineres.

Hver 4.danseklasse gratis! Vi er i ekstase over å se så mange danseglade på Melhus Onstage. I gjengjeld ønsker vi å gi alle våre dansere hver 4.påmeldte danseklasse og utover helt gratis. Denne superdealen håper vi kan glede alle dansefamilier rundt omkring! Spre gjerne ordet! 

Våre rabatter gjelder innad i familien. D.v.s. at om du har to barn som danser en klasse hver, får man rabatt tilsvarende 2 klasser.

(Du må registrere rabatt som en egen elev i nedtrekksmenyen.)


Har du spørsmål angående påmeldinga? Send oss mail til; melhusonstage@gmail.com eller kontakt oss på sosiale medier. 


Vi avventer kostymekontigent grunnet covid-19.


Danseskolen er til for dere! Kom gjerne med tilbakemeldinger, både positive og negative.


Dansende glad hilsen fra

Melhus Onstage AS

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon