Kosmetiske ingredienser I - grunnkurs i hudpleie og dermatologi

TILBYS BÅDE FYSISK OG ONLINE  


Forkunnskaper:

Grunnleggende forståelse for hudpleiefaget.  


Kursinnhold:

Kurset gir deg en forståelse for hva begrepene kosmetikk, hudpleieprodukter, cosmeceuticals og legemidler innebærer. Du får den nyeste oppdatering på kosmetikklov området. Følgende emner gjennomgås: Introduksjon til kosmetikkregelverk, merking av kosmetikk, inndeling av kosmetiske ingredienser, oversikt over de viktigste stoffgruppene som er tillatt i kosmetikk, forbudte og problematiske stoffer i kosmetikk. Kurset inkluderer et gratis eksempla av boken Din kosmetikk- og hudpleieguide. Kursbevis for gjennomført kurs ettersendes per post. 


Mulighet for å delta på kurset online

Du kan melde deg på kurset og delta online via Teams. Dette krever at du har tilgang til pc eller en skjerm med WEBKAMERA, MIKROFON OG HØYTALER. Etter at du har meldt deg på, vil du motta e-post med din personlige link til pålogging. Lyd og videokontakt er påbudt under hele kurset. det er kun de påmeldte som har lov å delta på kurset. Alt kursinnhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Kursmateriale og diplom ettersendes per post. 


Målgruppe: 

Alle som jobber med salg, rådgiving, produksjon, import eller distribusjon av kosmetiske produkter i Norge (farmasøyter, hudpleiere, dermatologiske sykepleiere, fagansvarlige, produktansvarlige, produsenter og importører)  

Kurset gir FEVU poeng

Les mer: http://www.derma-kurs.no

Registreringsskjema