IRS Nybegynner 2021

IRS ønsker å fremme alpin-idrett i sunne former, ved samarbeid og vennskap. De fleste barn starter opp i nybegynner-gruppen eller i rekrutt-gruppen. Etter dette har vi tilbud for de som ønsker å trene mer aktivt, da går de over i aldersgruppene (U10/U12/U14/U16).

Nybegynner-gruppen er lekbasert alpintrening for skiglede og mestring i familiebakken i Ingierkollen for barn mellom 5 – 10 år som klarer å ta skiheisen selv i familiebakken. Er barna yngre, men har stått en del på ski, ta kontakt med oss for en prat.

Meld deg på her: Nytt av året er at vi kjører 2 kurs i løpet av sesongen (januar og februar). Etter kurset blir de flyttet over i Rekrutt-gruppen og kan fortsette treningen for å utvikle ferdighetene enda mer. Les mer om rekrutt-gruppen her: https://www.deltager.no/irs_rekruttgruppe_2021_04012021

 

TRENINGSTIDER:

MANDAGER: 17:30-19:00

TORSDAGER: 17:30-19:00

 

Praktisk informasjon

Vi anbefaler at dere ankommer treningen 15 minutter før oppstart for å gjøre barna klar slik at barna er klare med ski på beina når vi starter opp. Oppmøte er nede i bunnen av familiebakken ved heisen (se etter IRS flagget).

Pris: 2000,- for nybegynner-trening (dette inkluderer nybegynnerkurs og videre trening med Rekrutt-gruppa ut sesongen). Barna kan trene en eller to ganger per uke, og være med så mange eller få treninger dere selv ønsker.

Vi starter på et lavt nivå i familiebakken. Her læres å ploge, svinge og stoppe. Det blir mye moro med kjøring rundt «dusker» under «broer» ogskileik. Ønsker noen av barna og gå over i Rekrutt-gruppa før nybegynnerkurset er ferdig er det fult mulig.

Vi sørger for individuell tilpasning slik at det føles trygt og godt å komme opp «til neste nivå» (Rekrutt-gruppa)

Trenger du å låne skiutstyr kan dette lånes gratis på «Bua» v/ Oppegård bibliotek: bua-oppegaard

Heiskort er ikke inkludert i treningsavgiften og kjøpes hos Ingierkollen Slalomsenter.

Ved behov kan foreldre fra nybegynnergruppa bli spurt om en kioskvakt i Ingierkollen


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon