Gradering oktober 2020 - forsinket påmelding

Gradering i Marienlyst Karateklubb


- Nedre Storgate 31, den 15.oktober klokka 18:0 - 20:00 (anslagsvis)

Vi kommer til å se an hvor mange som skal gradere og deretter angi når de ulike beltegradene skal møte opp, da vi pga Corona ikke vil at alle skal komme fra start. Følg med på beskjeder på facebooksiden og web. 

Da der er svært ulikt hvor mye folk har trent i coronatidene ber vi alle tenke seg om før man melder seg på gradering. Dersom du har fått trent lite og er usikker på kata etc er det bedre å vente- vi håper å få til ny gradering i januar/februar. Snakk med instruktør hvis du er usikker! De som har begynt hos oss dette semesteret venter til etter nyttår.


Dersom du ikke kan gradere denne dagen er det viktig at du allikevel melder deg på og betaler dersom du ønsker å gradere dette semesteret.  Gjør deretter en avtale med sensei om når du kan gradere, og velg alternativet "annen dag" under "graderingsdato" når du melder deg på. Vi har i utgangspunktet ingen egen gradering i Svelvik dette semesteret. Dersom du ikke har anledning til å gradere i Drammen, registrér "annen dag".

Vi har dessverre ikke anledning til å la noen gradere dersom de ikke er påmeldt og betalt på forhånd, så det er lurt å være sikker på at betalingen gikk igjennom! HUSK forøvrig at for at du skal få gradere må treningskontingenten også være betalt.

Det er navnet på den som skal gradere som fylles inn. Du får automatisk en kvittering når du har betalt. Sjekk at opplysningene her stemmer. Den enkleste måten å melde på flere (f eks familiemedlemmer) er ved å gjøre påmeldingene enkeltvis, slik kan du forsikre deg om at alle blir registrert med rett grad etc.

Og dersom noen skulle lure: Når det gjelder gradering til sort belte er dette noe sensei avgjør når er aktuelt. Dersom du har 1.kyu (det siste brune beltet) er det bare å sørge for å trene jevnt og trutt og så vil sensei si ifra når det er på tide at du graderer til sort belte. For voksne foregår disse graderingene på treningsleir og ikke under klubbens graderinger. 


Lykke til med gradering!

styret i Marienlyst Karateklubb

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon