Ulvenmarsjen 2020

OM MARSJEN

Ulvenmarsjen er et tradisjonsrik turmarsj i Os, som blir arrangert av Søfteland Turn & Idrettslag for 42.gang i år. Det kvalifiserer til forskjellige medaljer etter hvor mange år man har gått marsjen før.
Løypen er 14 KM lang og går fra Os, nordover langs byvegen, via Industrivegen, Ulven, Skeie og Moberg til Os.

Dette er en fin mosjonstur og utfordring for alle generasjoner. Det er lov å ta med sparkesykkel eller sykkel for barna, det viktigste er at man er sammen.

Løypekart: https://maps.app.goo.gl/wp5NLGqn5wV5S8K79


CORONA INFORMASJON (Oppdatert 9/9)


Dersom du har vært i nærkontakt med personer som er bekreftet smittet med korona, nylig vært i utlandet eller du har symptom på luftveisinfeksjon; som rennende nese, sår hals, feber, hoste eller nedsatt allmenntilstand skal du ikke legge ut på marsjen

Basert på dialog med kommunelege og situasjonen med økt smitte i Bergen har Styret i STIL Friidrett vurdert det slik at det ikke er hensiktsmessig å holde dette arrangementet i tradisjonell form. Grunnen til dette er at man blir frarådet reiser til/fra Bergen Kommune, og vi har en del deltagere som kommer derfra. Bjørnafjorden har valgt å følge nasjonale regler for arrangementer (200 deltagere), men vi føler ikke det er riktig når marsjen kan avvikles på alternativ måte. Det er allerede en del påmeldte, og det er viktig for mange å ikke få brudd i rekken sin, noen har gått uavbrutt siden 1979. Vi velger derfor å gjennomføre arrangementet som en «virtuell» marsj fremfor å avlyse. Vi håper dere har forståelse for dette, og fremdeles vil være med oss. Om det er noen som ikke vil være med på denne måten å arrangere på så ta kontakt med oss.

Marsjen er tenkt gjennomført slik:

 • Det blir ingen felles arrangement og start/målgang 12 og 13 September. Vi oppfordrer deltagere til å ikke gå akkurat disse dagene, da det kan bli oppsamling av deltagere. Det vil ikke bli medaljeutdeling eller sekretariat ved Os Ungdomsskole.
 • Om man bor langs løypen er det mulig å ha start/målgang ved eget hjem.
 • Deltagere kan gå marsjen når de skulle ønske frem t.o.m. 11 Oktober 2020. Vi oppfordrer deltagere fra Bergen å vente til 20 September med å legge ut på turen.
 • Sekretariatet blir oppdatert basert på påmelding, dette gjøres fremdeles via deltager.no. Det spiller ingen rolle om dere velger Lørdag eller Søndag, vi får ikke rettet på dette i oppsettet så lenge det er solgt billetter.
 • Medaljer vil bli delt ut i etterkant, vi kommer tilbake med en løsning på dette. Mest sannsynlig blir det via YX stasjonen på Røykenes.  
 • Tilbakemelding på utført marsj sendes på mail til mortenjensen79@gmail.com eller SMS 91 88 89 27.
 • Påmeldingsfristen forlenges med en uke til 18 September.
 • Bruk gjerne #Ulvenmarsjen på instagram for å dele opplevelser.

Husk å registrere alle øvrige familiemedlemmer med navn og fødselsdato om dere kjøper familiebillett. Dette er viktig når vi skal oppdatere databasene våre med tanke på hvor mange ganger dere har gått før, samt ant. år på rad.

 

Det vil bli trukket ut premier basert på deltaker lister, og i år har vi vært så heldig å bli sponset med følgende premier:

 • Bosch GSR12V-15 skrumaskin fra Jernia Sælen Os – verdi 1699,-
 • Gavekort på Ilya restaurant på Os – verdi 800,-
 • Gavekort på Oseana restaurant – verdi 400,-
 • Gavekort på Osbadet (familie på 4) - verdi 440,-
 • Gavekort  HitZone 4*15 min lazergame – verdi 356
 • Gaverkort Er-An kanoutleie 6 timer (gyldig ut 2021 sesong) - verdi 300,-
 • Gaverkort Er-An kanoutleie 6 timer (gyldig ut 2021 sesong) - verdi 300,-

Følg også vår Facebook side og instagram for siste oppdateringer https://www.facebook.com/ULVENMARSJEN https://www.instagram.com/ulvenmarsjen/


Vi håper dere vil være med oss på denne årlige tradisjonen og støtte til lokale Idrettslag, selv om den i år blir annerledes.

Kontakt oss gjerne for tilbakemeldinger eller hjelp til påmelding.

Vel møtt!

 

Registreringsskjema