Kolbotn Fotball Kvinner Elite Camp

24.06 - 26.06 arrangerer vi camp for jenter mellom 13 og 17 år!


Dette er et unikt tilbud for jenter som ønsker å få en ekstra utfordring utover klubbtreningene! Dagene vil bestå av både praktisk og teoretisk læring og treningene vil bli holdt av trenere og personer som til daglig arbeider rundt Toppserielaget. Grupper blir nivådelt, så det er åpent for alle jenter som ønsker å utfordre seg selv i treningsarbeidet.

PRAKTISK INFORMASJON

Det vil være totalt tre eller seks treningsøkter, avhengig av hvilken pakke man velger. Gruppene blir nivådelt og treningene vil ha fokus på utvikling av fotballferdighet, fotballfysikk og skadeforebygging.

Du kan velge å være med på hel dag eller halv dag, hvor de som velger hel dag vil få en ekstra økt, i tillegg til en personlig utviklingsplan etter campens slutt.

Dagsplan full dag:
Økt 1: 09:00 – 10:30 (90 min økt)
Teoridel + lunsj: kl. 11:00 – 12:00
Økt 2: 12:15 – 13:30 (75 min økt)
Personlig utviklingsplan

Dagsplan halv dag:
Økt 1: 09:00 – 10:30 (90 min økt)
Teoridel + lunsj: kl. 11:00 – 12:00


Dagsplaner
Det opprettes en egen Spondgruppe for påmeldte spillere og foreldre. Her vil vi publisere øktplaner og generell informasjon om oppmøtetid og sted.

Mat og drikke
Grunnet begrensninger rundt Corona-situasjonen har vi ikke mulighet til å servere lunsj. Alle deltagere må derfor ha med mat og drikke.

Utstyr til deltagere: 
Vi stiller med alt av baller og utstyr.
Alle deltagere får T-skjorte utlevert til første økt.


Antall deltagere:

Vi har 30 plasser tilgjengelig. Førstemann til mølla gjelder. Dersom det campen blir fulltegnet er det mulig å sette seg på venteliste.


Campens trenere:

Solveig Gulbrandsen, tidligere Kolbotn- og landslagsspiller
Ingvild Isaksen, tidligere Kolbotn- og landslagsspiller
Aleksander Olsen, Hovedtrener Toppserielaget
Tresor Egholm, Trener, J15 + akademi
Niklas Nyland, Toppspillerutvikler
Fredrik Bjørnskau, Utviklingssjef

Vi gleder oss alle enormt til disse tre intensive og innholdsrike dagene, håper vi ses!Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon