Beachhåndballskole uke 27 for 04-06 årgangene

Kjelsås håndball inviterer til beachhåndballskole fra Tirsdag 30.06 - Torsdag 02.07 i Uke 27. Beachhåndballskolen er for alle spillere født i 2006-2004  og avholdes på de to beachbanene på Myrerjordet.


Bakgrunnen for at vi tilbyr denne aktiviteten er at vi ser et ønske om mer organsiert aktivitet en sommer hvor alle skal feriere i Norge. Utendørsaktivitet er enklere å gjennomføre og utrykkes å være mindre smittefarlig. Derfor ser vi på beachhåndball som en super aktivitet å tilby nå i sommer.


Prisen for beachhåndballskolen er 800 kroner, det innbetales et depositum på 300 kroner. Resten vil faktureres i etterkant av skolen. Depositumet vil bli betalt tilbake om håndballskolen ikke gjennomføres


Trenerne er i hovedsak spillere fra våre seniorlag med bakgrunn fra beachhåndball. Vi kommer også til å få inn noen mer profilerte trenere/spillere en eller flere dager. Vår sportslige koordinator Anders Pettersen har hovedansvaret for det håndballfaglige. Anders er også landslagstrener for beachherrene og har derfor god faglig kompetanse for å lage en god beachhåndballskole på Kjelsås.

Spillerne må ha med egen matpakke, da vi ikke får lov til å servere mat.


Håndballskolen vil være fra 1000-1600 Tirsdag og Onsdag 1000-1300 Torsdag. Det vil gjennomføres 2 økter både Tirsdag og Onsdag en økt Torsdag.

Håndballskolene til Kjelsås håndball har vært fulltegnet de siste årene - vær rask med påmeldingen!

Ved eventuelle spørsmål kontakt Anders Pettersen på 92884842/anderspettersen@msn.com

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon