Rudskogen - Mandag 1. Juni 2020

Mandag 1. Juni 2020!


Oppmøte 16.00   

Les ABC'n https://www.desmodromene.com/topic/487-om-vår-banekjøring/

Drop in kan vi ikke tilby, grunnet Corona situasjonen. KUN forhåndspåmelding.

Av smittevernhensyn ønsker vi å slippe sjekk av dokumenter og førerkort i sekretariatet  - Send derfor en epost til corse@desmodromene.com når påmeldingen er gjennomført. Denne eposten skal inneholde følgende:

Påmelding er først gyldig når alt er sendt inn. Bruk gjerne litt tid på eposten, slik at alt blir komplett, og riktig ved første forsøk.


Velkommen til en dag med kjøring på Rudskogen! Her blir det masse kjøring for både skiltsykler og RR. For utfyllende informasjon om program, gruppeinndeling, kjøreskjema og annen praktisk info, se hjemmesidens tråd om arrangementet

https://www.desmodromene.com/topic/1026-banedag-1-juni-full-rr-dag-erfaren-skiltgruppe-p%C3%A5melding-%C3%A5pen/


Gjester får tilsendt info ved henvendelse til corse@desmodromene.com 

Kjørestart er kl 17:00.


Hvem kan delta
Banekjøringen er åpen for medlemmer av Desmodromene, Nidhogg RR samt de svenske og danske Ducatiklubbene. 

Man må kjøre Ducati eller MC drevet av Ducati motor for å delta. 

Det er også et begrenset antall med gjesteplasser for førere med andre merker. (dog med overhengende fare for rekrutteringsforsøk)

ABC og egenerklæringsskjema finner du her:
https://www.desmodromene.com/topic/487-om-vår-banekjøring/
 
Her bestiller du Mandag 1. Juni 2020
Prisen for banedagen er kr 1 950,- for medlemmer, og 2350,- for gjester.
Fyll inn alle felter og trykk på bekreft knappen. Det vil dukke opp nye felter underveis mens du fyller ut. Etter å ha trykket på "Bekreft" knappen så betaler man med ordinært bankkort, kredittkort fra Visa/Mastercard eller Vipps. Du får tilsendt bekreftelse som viser at du er påmeldt arrangementet. 


Gruppeinndeling
Rød=Skiltgruppe for de mer erfarne
RR hvit=Skiltløs gruppe for Rookies
RR blå=Skiltløs gruppe for de mer erfarne

Påmeldingen stenger 28. Mai kl 23.00. Etter dette er det ikke mulig å melde seg på. Det er IKKE åpent for drop-in påmelding.

Avbestilling kan gjøres senest 27. Mai. Man får da refundert avgiften minus transaksjonskostnader. Send e-post til kontaktperson med ditt navn og kontonummer. Etter fristens utløp refunderes ingenting.

Har du spørsmål til arrangementet eller påmeldingen, kontakt corse@desmodromene.comBeklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon