Hundens språk og signaler

Velkommen til vår LiveKurs i fordypningstemaet Hundens språk og signaler!

Kurset er i en serie av fire kurs hvor de andre temaene er: hund og stress, observasjons av atferd, og problematferd hos hund.

Har du noen gang tenkt på hva hunden prøver å fortelle deg når den gjesper, legger på ørene, strammer leppa, slikker seg rundt munnen, klør seg eller peser?

Har du lyst til å bli skikkelig god på å forstå din egen hund eller kanskje ønsker du å fordype deg i det spennende hundespråket?

Det å lese og forstå hundens signaler handler å se hele hunden. For å kunne si noe om hvilke følelser vi tror en hund sitter inne med må vi studere hele hunden og ta alle signalene med i vurderingen. Vi må bli gode på å observere for å kunne tolke!

Dette er et skikkelig nerdekurs for oss som er interesserte i hund og atferd, men også et veldig nyttig kurs for deg som ønsker å forstå hunden din bedre. Kurset er også svært egnet for deg som jobber med hund og som ønsker å få mer kjøtt på beinet. Du vil få en diplom på at du har gjennomført et kurs med fordypning i atferd.

Før kurset starter sender vi deg en link til kurset hvor du får treffe instruktøren, stille spørsmål og se instruktøren undervise og demonstrere øvelser.
 
 
 Pris: 400,- per kurs 


 Vi sees på kurs!  

 

Registreringsskjema