RS Feva: Påmelding kurs 2020

Lær å seile i trygg tomannsjolle. Ingen forkunnskaper kreves.

Trening skjer på Bærum Seilforenings område ved Sarbuvollen (Høvik) mandager og/eller onsdag fra kl. 18 til 20.

Om det passer dårlig – ta kontakt


Nybegynnergruppa fra 2020 vil være felles Optimist/ RS Feva/ Brett - se egen påmelding.


OM KORONASITUASJONEN: Vi forholder oss alltid til de retningslinjene Helsedirektoratet og Norges Seilforbund kommer med. Dette vil medføre en litt annerledes seilsesong for 2020, og vi prøver å løser det på best mulig måte. Informasjon om eventuelle endringer kommer fortløpende. Det viktigste nå er at vi får seile!

På grunn av disse tiltakene er årets pris justert litt opp. Dette er fordi vi må ha mindre grupper, og dermed flere trenere. Vi håper å ha flere helgesamlinger i vår når det ellers er tomt i terminlista. Derfor er påmeldingen også delt opp i vår- og høstsesong. Da har vi bedre mulighet til å justere underveis.

Foreløpig tillates det ikke seiling i tomannsjolle og vi kan ikke starte opp organiser trening. Påmeldte på kurs kan låne jolle selv og ta med familiemedlemmer ut og seile. Ta kontakt med Hedevig Nilsson tlf: 932 77 817 eller mail: trener@bseil.no hvis du ønsker å låne en Feva. Båt - leie eller benytte egen

Det er lagt opp til at man leier jolle av klubben, men hvis du har båt selv kan den selvsagt brukes. Har man egen båt, så blir det gitt plass for båten, og rigg/seil rulles sammen og lagres i båten. Bryggeleie er da inkludert i kursavgiften. Det forutsettes at plass til makker plass stilles tilgjengelig på treninger.
Om dere vurderer å kjøpe egen båt ta kontakt med ansvarlig for tips.

Treningen foregår i skoleukene, frem til høstferien. Det tilbys ukebasert sommerleir i skoleferien, vi anbefaler nybegynnere/viderekommende å melde seg på dette.

Pris

Kursavgifter er inkludert leie av båt. Har man egen båt og tralle rabatteres det på kursavgiften. Prisen forutsetter at man er medlem, dette faktureres separat.

Kursavgiften dekker: Teorikurs. Trening på vannet med godkjente trenere 2 dager i uken fra april til slutten av september, Trenere på utvalgte regattaer/ arrangementer. 

Leie av båt dekker: Leie av båt på alle treningsdager, disponering av båt utenfor trening og på regattaer etter avtale. 

Bærum Seilforening er en av landets første godkjente barne- og ungdomsvennlige seilforeninger.  Det betyr at vi har et dokumentert godt nivå på vårt tilbud til barn og ungdom.  

Aktiviteter utenom trening

Klasseklubben, Seilforbundet og andre seilforeninger arrangerer både treningssamlinger og regattaer rundt om i landet. Blir du med å seile Feva i Bærum Seilforening kommer du inn i et miljø med gode muligheter for å skape en ny hobby med aktiviteter også utenom de vanlige treningene.

Noe foreldreinnsats må påregnes for å hjelpe å holde båter vedlike, for bemanning av sikringsbåter o.a.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon