Nybegynner- Seilkurs 2020 (torsdager)

Vi starter opp nybegynnerkurs i seiling i august.


Sikkerhetskurs er obligatorisk for de som skal delta på dette kurset og det blir gjennomført i basseng eller i sjoen på Steilene. Mer informasjon om dette kommer nærmere kursstart.
 
Treningen foregår på torsdager.  Første trening er torsdag 20. august. Vi møtes på Alværn Brygge kl 1730.  

Kurst varer frem til høstferien og siste trening er torsdag 24. september.


Det er en forutsetning er at barnet kan svømme og at barn og/eller familie er medlem i seilforeningen.  Det er også påkrevd at foreldre/foresatt er med på treningskveldene på Steilene.

Kursavgiften inkluderer i tilfelle leie av kursjolle, men ikke medlemskontingent. Dersom ditt barn har egen båt velger du kursavgift uten leie av båt.

Medlemskap må tegnes separat fra kursavgift og før kursstart på seilforeningens hjemmesider http://www.nesoddenseilforening.no/bli-medlem/

Dersom kurset er fullt send email til Jolle@nesodden-seilforening.no for venteliste.


Velkommen til Seilkurs på Steilene - nivå HVIT & GUL

Nesodden Seilforening følger Norges Seilforbund´s program "Peiling på Seiling" i opplæring av nye seilere. Peiling på seiling» har fokus på mestring og på gleden over å tilegne seg nye ferdigheter. 

«Peiling på seiling» har seks nivåer. På hvitt nivå lærer man det helt enkle og grunnleggende; litt sjøvett, å sitte på riktig side av båten, seile rett frem og slå – og å få litt fart på båten. Neste nivå er gult – og slik fortsetter det opp til sort. Når du får «sort belte», er du blitt en seiler. 

De seks nivåene er disse:

  1. HVIT – Bli kjent med båten
  2. GUL – Behersk båten
  3. GRØNN – Bli kjent med seiling
  4. BLÅ – Behersk seiling
  5. RØD – Bli kjent med din form for seiling
  6. SORT – Du er en seiler

På nybegynnerkurset tar vi for oss nivå hvit og gul.

Trenerne hjelper seilerne med hvilke ferdigheter det skal øves på på de ulike nivåene og hva slags kunnskap seilerne skal tilegne seg.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon