Bøler IF - Tine Fotballskole 2020

Bøler IF Fotball arrangerer TINE Fotballskole for
gutter og jenter i alderen 6 - 12 år 
(også for de som starter i 1. klasse høsten 2020)


Periode:  Uke 26 (22. - 26. juni)
                 Uke 33 (10. - 14. august)
Sted:        Haraløkka idrettsanlegg

  • Meld på ditt barn ved å velge aktuell uker eller feltet for begge.
  • Meld på barnet til Morgenklubben dersom dette er relevant.
  • Fyll ut alle informasjonfelt.
  • Dersom barnet ditt har allergier, kan du skrive dette i eget felt.
  • For å melde på barnet ditt til keepertrening, velger du det alternativet. Det forplikter å være med alle dager, slik at trenerne blir kjent med gruppa og kan gjøre god tilrettelegging.
  • Ved å trykke "Bekreft" kommer du til betalingen. Når dette er utført mottar du en bekreftelse på e-post.

OBS: Om du melder på barnet ditt til uke 33, vil startdato stå som 22.juni. Det er fordi vi også hadde fotballskole i uke 26. Du vil uansett bli registrert til riktig uke.

Mandag morgen møter alle opp klokken 8.30 for opprop og utdeling av utstyr. Det sendes ut mail med informasjon uken før. Her vil man se et kart over området og hvor de ulike årstrinn skal møte første dag. Øvrige dager må alle være klare til å starte opp klokken 09.00. Treningene avsluttes klokken 15.00 alle dager, så alle barn må derfor bli hentet senest klokken 15.30. Det deles kun ut 1 stk utstyrspakke. Om barnet skal være med begge uker, tar man med seg utstyret fra uke 26 også i uke 33.

ALLE MÅ KRYSSE SEG INN OG UT HVER ENESTE DAG HOS TRENEREN SIN!


Marius Sigolsen er daglig leder i Bøler IF og har det overordnede og daglige ansvaret for fotballskolen. Det sportslige innholdet utarbeides av klubbens hovedtrenere. Barna trenes av spillere fra klubbens ungdomslag.

Vi tar en lenger lunsjpause der barna får tid til å leke, eller å bare slappe av i skyggen. På grunn av smittevern vil alle grupper være sammen og ikke blandes med andre. Håndvask er påkrevd før alle måltider.

For de yngste spillerne legger vi opp til treninger der vi leker mye! 


Vi ønsker en sunn fotballskole! 

Et av tiltakene er at vi ber om at matpakken inneholder næringsrik mat!

Vi tilbyr frukt fra klokken 13.00 og hentes av trenerne.

Fredag blir det grillfest. Vi beregner to pølser til hver. Det kjøpes inn PRIOR kylling/kalkunpølser. Vi griller veldig gjerne andre alternativer som medbringes i egen merket boks. Dette avtaler vi og gjennomfører på en god måte.


Sliter du med morgenlogistikken? Meld deg på MORGENKLUBBEN

Klubbhusets dører åpner klokken 7.30. Der barna kan spise en enkel frokost bestående av brød og pålegg, holde på med bordaktiviteter innendørs og gjøre seg klar til en aktiv dag. Meld på barnet som et tillegg til ordinær fotballskole. Du må utføre påmeldingen i to omganger. Tilbudet gjelder for barn født 2014, 201 og 2012. 

Om du har behov for å avlevere barnet ditt (som er født i 2010 eller 2011) til Morgenklubben, tar du kontakt med oss på e-post. Vi ordner det aller meste.

Eventuelle spørsmål kan rettes til: fotball@bolerif.no

Velkommen til sommerens gladeste uker på Haraløkka!


 

Registreringsskjema