Tur til Libanon påsken 2020

Bli med på en fantastisk tur til Libanon!


For å sikre deg en plass på turen 5-15. april 2020 så ber vi om et depositum, dette er nødvendig i forbindelse med at vi reserverer hoteller, måltider, transport og program

Depositum refunderes kun ved kansellering innen 1. januar 2020.


Bakgrunn

Siden 2003 har vi gjennom Veterannett årlig organisert flere turer til Libanon for veteraner og følge. Vi har årlig hatt en fast tur rundt 17. mai, og en fast høsttur, noen år har vi organisert ytterligere turer utover dette, blant annet spesialtilpassede turer etter ønske.  I 2018 deltok rundt 150 personer på våre organiserte turer til Libanon.

Mange av turdeltagerne reiser alene, flere benytter anledningen til et gjensynstreff og reiser sammen med gamle venner fra tjenesten, og mange tar med seg sin kjære og/eller sine barn. Gruppen pleier alltid være en god blanding, og det som alltid skjer er at gruppen blir en godt sammensveiset gjeng allerede før det er gått 24 timer. Mange får nye venner for livet. Vi legger til rette for at alle skal kunne opprettholde kontakten etter turen, blant annet gjennom Veterannetts kanaler og arrangementer i Norge.

Se video:


Video


En Fantastisk feriedestinasjon

Libanon er en fantastisk feriedestinasjon med veldig mye å by på. Vet du f.eks. at Libanon har hele 5 lokasjoner som er på UNESCO`s verdensarvliste? Derfor benytter vi også anledningen til å se mer av Libanon når vi først tar turen tilbake. Vi leier inn sertifiserte Guider der det er aktuelt som vil berike deg med spennende og interessant historie. Vi kjører egen/egne busser av god kvalitet og har alltid med en godt kjent lokal reiseleder som snakker både norsk, engelsk, fransk og arabisk. Vi kommuniserer også med libanesiske myndigheter og har et bredt og viktig kontaktnettverk i Libanon.

Libanon er også en spesiell feriedestinasjon med visse utfordringer, derfor er det viktig at man reiser på en organisert tur hvor det tas hensyn til dette gjennom å benytte en arrangør med fortløpende oppdatert kjennskap og kontaktnettverk. Mange tidligere turdeltagere blir med igjen og igjen på de organiserte turene, men å ha deltatt på den organiserte turen setter deg også bedre i stand til å senere kunne reise mer på egenhånd. Vi er behjelpelig med praktiske ting også for de som ønsker å reise på egenhånd eller i mindre grupper utenom de årlige faste organiserte turene.


Hippodromen i Tyre 2018


Et helt spesielt gjensyn

Det viktigste med disse turene er selvfølgelig å kunne få et gjensyn med akkurat den plassen man selv tjenestegjorde som soldat, og det er her hovedtyngden av oppholdet legges. Akkurat det å møte "gamle AO" igjen er en typisk «må oppleves situasjon» som vi ikke klarer å beskrive med tekst. Det er mange fellesnevnere, men dette er også en høyst personlig opplevelse. Vi er innom de aller fleste landsbyene hvor nordmenn var stasjonert, både i NORBATT AO og i Vestre-AO. Du får minst 1 dag til egen disp i Sør-Libanon som du kan benytte til mer tid på de stedene som er mest interessant for deg, og vi legger til rette med transport osv. ved behov.


Innhold på turen

Vi benytter et program og en gjennomføring som er velprøvd gjennom mange år. For det første så er vi opptatt av at det ikke skal komme noen uforutsette utgifter, det aller meste er inkludert i prisen du betaler, se nærmere beskrivelse lenger ned. Hele turen holder gjennomgående høy kvalitet både på innhold, transport, overnatting og bevertning.


Se video:


Video

Så og si alt er inkludert i totalprisen, det kommer ingen uforutsette utgifter i tillegg, og alt er organisert fra A til Å.  Fly tur-retur Oslo-Beirut, henting og bringing til flyplassen, felles velkomstmiddag, underholdning, all overnatting, frokost alle dager, alle transportetapper i egne private busser, en rekke utflukter inkludert overdådig lunsj og mineralvann på kvalitetssjekket restauranter,  alle inngangsbilletter,  innleide sertifiserte Guider, reiseledere, formaliteter med klarering til UNIFIL-området (Sør-Libanon), med mer! Det er kun noen måltider i løpet av oppholdet utenfor det som er inkludert i programmet som du må regne med å betale selv, typisk middag på kvelden som du selv bestemmer.

Ingen uforutsette utgifter!


Praktiske opplysninger

Turen går i perioden 5-15. april 2020. Vi flyr med Lufthansa fra OSL/Gardermoen via Frankfurt. Flyet går kl. 18:45 og vi lander i BEY/Beirut kl. 02:50 lokal tid. På returen går flyet fra BEY/Beirut kl. 17:00, via Frankfurt  og vi lander på OSL/Gardermoen kl. 23:05.  Rask transfer! Inkluderer 1 kolli/23 kg bagasje og 8 kg. håndbagasje.

 • Påmeldingsfrist er 3. januar 2020. Etter dette må vi bekrefte antall seter på flyet og eventuelt si i fra oss de flysetene vi ikke har deltagere til. Er turen utsolgt så kan du sende en e-post til norvetnet@norvetnet.no og høre om mulighetene til å bli med. Utsolgt vil si at vi ikke har flere reserverte flybilletter eller hotellrom, men vi kan ta dette fra sak til sak og se hva vi får til i et slikt tilfelle.
 • Forlenge oppholdet? Flere forlenger oppholdet i forkant eller etterkant av turen. Skriv i kommentarfeltet hvis du har ønsker om dette.
 • Tilpassede flygninger? Hvis oppsatte flygninger ikke passer for deg så skriv dette i kommentarfeltet, f.eks. hvis du ønsker å fly til-fra en annen destinasjon enn Oslo/Gardermoen. 
 • Depositum benyttes i forbindelse med å booke hotellrom og program og vil sikre at du har en plass på turen.
 • Vi benytter et reisebyrå og reisen er dekket av Reisegarantifondet og går inn under Loven om pakkereiser.
 • Alle bekreftede deltagere (sluttfaktura betalt) vil motta et omfattende informasjonshefte og detaljert program i forkant av turen per e-post, samt det samme heftet utlevert ved turens start.
 • Du må ha et pass som er gyldig i minimum 6 måneder etter reisens slutt, vær tidlig ute med å fornye passet ditt hvis du trenger nytt pass. (nødpass aksepteres ikke for innreise til Libanon).
 • Du må IKKE ha stempler fra Israelsk passkontroll i ditt pass!
 • Visum ordnes ved ankomst Beirut, det er gyldig i 30 dager og er i skrivende stund gratis for norske statsborgere.
 • Vi benytter deltager.no sitt system for påmeldinger da det gir oss et fint verktøy for å administrere deltagere og gjennomføring av arrangementet.

PRISER:

Klasse/Kategori:

Hotell i Byblos & Hotel Dana i Ebel es Saqi

Enkeltrom hotell - Totalpris Kr 20.950,- per person,
inkl. depositum Kr 2.500,- per person.

Dobbeltrom hotell - TotalprisKr 18.800,- per person,
inkl. depositum Kr 2.500,-,- per person.

Ønsker du en annen romtype, f.eks. 3 eller flere på samme rom så skriv dette i kommentarfeltet. Depositumet blir uansett det samme per person, men vi tilpasser da totalprisen i henhold.

Mer informasjon

Du kan sende en e-post til norvetnet@norvetnet.no. Vi har også en lukket gruppe på facebook hvor du treffer de fleste av de som har deltatt på tidligere turer, mange har deltatt på flere turer. Her finner du tusenvis av bilder, videoer, og kan be om tilbakemelding fra de som allerede har deltatt på turene. Be om å bli medlem: https://www.facebook.com/groups/libanontur/


Spørsmål?

Når du registrerer deg og reserverer plass på turen her så vil du i neste omgang motta faktura fra reisebyrået på resterende beløp i løpet av januar/februar. Når denne er betalt så har du bekreftet din deltagelse på turen og vil motta ytterligere informasjon. Har du spørsmål nå eller underveis så send en e-post til norvetnet@norvetnet.no 


Om påmeldingsskjemaet

 • Skal du melde på flere enn 1 deltager så velger du "legg til ny deltager" og fyller ut informasjonen om deltageren.
 • Velger du dobbeltrom så vil du også få dobbeltrom både i Ebel es Saqi og i Byblos. Det samme hvis du velger enkeltrom. 
 • Velger du dobbeltrom uten å ha noen å dele med så vil vi forsøke å skaffe deg en romkamerat, lar dette seg ikke gjøre så vil du få tilbud om enkeltrom som da har en høyere pris.
 • Har du spesielle behov eller ønsker så beskriv dette i kommentarfeltet.
 • Alle som melder seg på vil bli kontaktet i forkant av turen for å forsikre oss om at alt blir riktig.
 • Det er VIKTIG at du mottar en kvittering på e-post/SMS, mottar du ikke dette så er ikke din reservasjon registrert. Kontakt norvetnet@norvetnet.no hvis du er i tvil om at din reservasjon er ok.

Når du betaler inn depositum så vil du motta en kvittering til den e-postadressen du oppgir + SMS. Det er VIKTIG at du får denne kvitteringen for å være sikker på at alt er i orden. Kontakt oss ved tvil (norvetnet@norvetnet.no).


Bruk skjemaet under for å sikre deg en plass på turen ved å betale depositum.

Depositum refunderes kun ved kansellering innen 1. januar 2020.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon