NF Girl Camp Høvåg | 21-22 Mar

>> Klikk her for detaljinformasjon om pakkeinnhold, trenere, nivå og differensiering, treningsfilosofi, treningsgrupper og keepertrening.


Program NF Girl Camp

I utgangspunktet er det satt opp at de yngste jentene trener i gruppe 1 (morgenen) og de eldste i gruppe 2 (etter lunsj). Men vi gjør oppmerksom på at det kan endre seg. Detaljert program kommer ca 1 uke før campen starter.


  • 2 treningsøkter pr dag a 75 min
  • 1 teoriøkt pr dag
  • 1 erfaren Portugisisk trener pr gruppe(maks 16-18 spillere)
  • Premiering av Player of the camp.
  • Diplomer til alle deltagere.


Treningsgrupper

Hver treningsgruppe vil ha 1 portugisisk hovedtrener. Vi anbefaler å registrere påmelding tidlig for å sikre plass i sin alderskategori. Det er begrensede plasser. 


Aldersgrupper

U8 (2012)                            

U9 (2011)                            

U10 (2010)                          

U11 (2009)                            

U12 (2008)                            

U13 (2007)                           

U14 (2006)                           

U15 (2005)                        

U16 (2004)                 


NB: Om det blir dårlig vær, eller andre forhold som gjør at programmet ikke kan gjennomføres, så vil alle spillere motta gavekort til nytt arrangement.


Fotografering

Ved å melde på en deltager til ett av NF Academy sine program, godkjenner du også at NF Academy og deres samarbeidspartnere kan komme og fotografere eller filme barna under trening og kamp, og at disse bildene kan anvendes i vårt reklame- og markedsmateriell i ettertid.


Kanselleringsvilkår

Om en avbestilling sendes skriftlig 14 dager før startdato til et enkelt arrangement, vil vi gi en gratis plass i et lokalt program i fremtiden. En kansellering mindre enn 14 dager før startdato gir ingen refusjon eller gavekort.

Hvis spilleren blir skadet og varsler oss før samlingen starter, vil spilleren ha en ledig plass på et fremtidig lokalt program.  Legeerklæring må fremvises.


Se våre vilkår her.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon