Hans-Erik Dyvik Husby synger Cash og Cornelis

Ekstrabilletter ledig- Hans-Erik Dyvik Husby synger Cash og Cornelis! 

Grunnet Covid 19 og avstandsregler, kjører vi denne konserten på utescenen hos Gråtenmoen bydelshus 27. august!

En akustisk konsert hovedsakelig med viser av Vreeswijk og Cash, men det vil også bli noe Taube og Erik Bye. Er vi heldige får vi kanskje også en akustisk Hank von Hell- låt, eller to!

Hans-Erik Dyvik Husby var frem til 2010 kjent som den karismatiske vokalisten i Turboneger, artisten Hank von Helvete. Han var et særegent ikon på rockescenen og kjent langt utover landets grenser. Hans-Erik er et multitalent med mange strenger å spille på.

Ved siden av å være en stor stemme, fører han en årvåken og til tider skarp penn som samfunnsbetrakter og kritiker. Han er forfatter, foredragsholder og en attraktiv skuespiller på film og teater. Tiden etter Turboneger har gjort Hans-Erik til en særdeles allsidig og folkekjær artist.

Han ble nordmannen som gjorde hovedrollen i den svenske suksessfilmen om Cornelis Vreeswijk så troverdig at han for alltid vil ha en plass i svenskenes hjerter. Han tolket Vreeswijks sanger på plate og turnerte Norge og Sverige for fulle hus i etterkant av filmen.

Hans-Erik har også oversatt Johnny Cash til norsk og turnert landets kulturhus, besøkt fengsler og gitt tekstene til The Man in Black ny aktualitet.

 I disse dager er Husby en travel mann som i tillegg til spillejobber har vært dommer i Idol, kokkelert i Masterchef, vært talsmann for de svake og utstøtte, holdt engasjerende foredrag, deltatt i Grand Prix og sunget i musikaler og operaer. Vi er virkelig heldige som får besøk av ham her!

kafeen selger Bankekjøtt og kålstuing m/ lokal vri i anledning Mersmak-uka fra 13-18.
Kom gjerne og spis før konserten. Vær ute i god tid .  Kos deg i hagen også etter konserten. Åpen bar.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon