Gong spa for ditt hjerte - med yoga, pust, meditasjon og gong

Lengter du etter stillhet og indre ro? Kanskje akkurat nå opplever du at det er mye som skjer rundt deg og som følge av det kan du føle deg trøtt og sliten? Kanskje kjenner du ekstra muskelspenninger? Da fotjener du nok en pustepause :)

------

Dato 12.desember, torsdag kl 17-19.00
Adresse er: Dronningensgate 23, ring på nr. 208 ved inngangen og velkommen opp til 2.etg, Bloom Studio

Meld deg på en kurs ved å registrere dine opplysninger.

------

Vi gjør et myk og rolig yogaprogramm med flyt fra stilling til stilling - inspirert av mediyoga, yinyoga og yogasomatics, som hjelper å finne mer trygghet og balanse for å åpne ditt hjerte. Det spilles gong under yogaprogram. Vi fortsetter med meditasjon for mer balanse og glede i livet. Avsluttes med dypavspenning med lydhealing (gonger mm.). Du kan føle gongens vibrasjoner i alle dine celler og mange sier at de kjenner mer glede og lykke etter å kjenne på de helende vibrasjoner.

Øvelser tilpasses slik at alle kan bli med!

KURSHOLDER: Maria Andersen, mediyoga og yinyoga lærer, akupressør, gongspiller og gongyogalærer.

Vi holder: Ullmatter og pledd, sitteputer.
Ta med: Ledige klær, vannfalske og et åpent sinn.
Kvelden avsluttes med te / snakcs.

------
Lurer du på noe?
Informasjon om gong / yinyoga kan stilles til Maria på : mediyoga.oslo@gmail.com, evt. tlf. 99 31 34 37 (send sms først) 

-------

Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å kjøpe billett.
Medisinsk yoga og mindfulnes Oslo forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Du får i så fall beskjed om kansellert event minimum 24 timer før eventet. Innbetalt beløp (utenom service gebyr) vil bli refundert.
Ved avmelding billett refunderes ikke, men kan overføres til en annen person. I spesielle tilfeller kan billett overføres til neste liknende event (forbeholdt om ledig plass), hver tilfelle vurderes separat.
Ved for sent oppmøte gis ingen refusjon

Påmedling er bindende. Ved å kjøpe billett godtar du våre betingelser og personvernerklaring: http://www.medisinsk-yoga-oslo... og http://www.medisinsk-yoga-oslo...

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon