Førjulskos med kinesisk visdom, yinyoga, gong, gløgg og pepperkaker

Ta en pause fra julestria - en invitasjon til å lande inn i deg selv

Dato 7.desember, lørdag kl 15-17.30
Adresse er: Dronningensgate 23, ring på nr. 208 ved inngangen og velkommen opp til 2.etg, Bloom Studio

Meld deg på en kurs ved å registrere dine opplysninger.

Vi ønsker at du kan få det beste ut av den kalde og mørke tiden. Derfor har vi satt sammen en varmende vinter-kombinasjon med visdom fra kinesisk filosofi, myk Yin Yoga og en lang avspenning med våre gonger, samt hjemmelagede gløgg og pepperkaker.

Vi starter med vinter-visdom fra akupunktør Vibeke Klev. Her får du litt teori om hvordan vi forstår vinteren innen kinesisk filosofi og praktiske tips om hvordan du kan beholde varmen og energien gjennom vinteren.

Deretter gjør vi YinYoga for vinter med Maria Andersen. Yin Yoga er meditativ og rolig yoga, med posisjoner som holdes lenge (3-5 min.) for å komme i kontakt med ditt indre. Vinter øvelsene er myke og har fokus på å kjenne etter, derfor er dette en time som passer for de aller fleste. Øvelsene er med på å roe ned kropp og sinn, og er en god forberedelse til avspenning. Under Yin-Yogaen spilles det myk gong.

Vi avslutter Yoga-praksisen med en metta (loving kindness) meditasjon, som er bønn for lykke til alt levende. 

Etter meditasjonen blir det  en lang avspenning med gonger og andre akustiske instrumenter for avspenning og integrering. Du ligger på et underlag (ullmatte) og tar imot helende lydvibrasjoner.

Gong er et av de eldste instrumentene som finnes, og blir ofte brukt sammen med yoga. Vibrasjonene fra gongen kan i seg selv for å føre en inn i dyp avspenning. Vibrasjonene trenger dypt inn i deg og man kan oppleve å komme i en meditativ tilstand. I den tilstanden, mellom søvn og våkenhet vekkes en selvhelbredende prosess. Du kan kanskje føle at du befinner deg på et sted uten tid og rom, hvor du kan føle deg som en del av universet og samtidig komme dypt inn i deg selv. De magiske lydene fra gongen kan hjelpe deg til både å gi slipp på unødvendige spenninger og finne til indre ro.

Mellom gong innslagene vil du også oppleve fascinerende toner fra forskjellige syngeboller, transparente vibrasjoner fra sansula, "oppløftende" klang fra koshi-klokker, beroligende lyder fra rainstick, magiske lyder fra metall trommer og andre akustiske instrumenter.

Etter avspenning serverer vi hjemmelaget gløgg og pepperkaker.
Det trengs ingen forkunnskaper - velkommen som du er og opplev!

------
Lurer du på noe?
Informasjon om gong / yinyoga kan stilles til Maria på : mediyoga.oslo@gmail.com, evt. tlf. 99 31 34 37 (send sms først) 

-------

Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å kjøpe billett.
Medisinsk yoga og mindfulnes Oslo forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Du får i så fall beskjed om kansellert event minimum 24 timer før eventet. Innbetalt beløp (utenom service gebyr) vil bli refundert.
Ved avmelding billett refunderes ikke, men kan overføres til en annen person. I spesielle tilfeller kan billett overføres til neste liknende event (forbeholdt om ledig plass), hver tilfelle vurderes separat.
Ved for sent oppmøte gis ingen refusjon.
 

Ved å kjøpe billett godtar du våre betingelser og personvernerklaring: http://www.medisinsk-yoga-oslo... og http://www.medisinsk-yoga-oslo...
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon